Hjälp oss med plastikkirurgi!

Turbo har inte missat alla artiklar och TV-program om att många som går ner i vikt får problem med ”överskottshud” och vänder sig till plastikkirurger för att åtgärda detta. Detta har nu skapat enorma komplex hos honom, och ni förstår varför om ni tittar hur han ser ut ovanför svansen. Hans överskottshud är dock medfödd och beror inte på bantning.

Jag själv har inte medel till att bekosta en sådan operation, så därför vänder jag mig till er och hoppas att ni tillsammans startar en insamling till detta behjärtansvärda projekt! Vi behöver cirka 60 000 kronor.

15 thoughts on “Hjälp oss med plastikkirurgi!

 1. Nä jag vill inte medverka till utseendehysteri, så jag hjälper inte till. Men jag vill gärna att du talar om för Turbo att han har otroligt vackra ögon och öron 🙂
  Hela han är så uttrycksfull att lite fartränder i skrynkelform på rumpan bara förstärker att han är ett snyggo!

  Gilla

  • Jag kan ju alltså hålla med dig, men jag tänkte också som så att om han nu har sådana komplex – bör inte vi, eller snarare ni, hjälpa honom då? Kanske bara några tusenlappar per person? Det skulle betyda mycket för mi…jag menar för Turbo!

   Gilla

 2. Sätt på honom brallor och polotröja.
  Nej, han är söt som han är. Tror inte han har komplex, det är nog du som har det , hahaha!! VAD ska DU operera för 60.000:-?
  När jag var liten kattunge hade jag problemn med min stora nos. Nu är jag stolt över den och sätter den i vädret så snart jag har en möjlighet.

  Kao

  Gilla

  • Han har faktiskt en polotröja som han fått stickat till sig av ”gammel-moster”! Han är ju en Cornish rex och har som sådan ingen överpäls, och fryser därför mycket lättare än andra katter.
   Jag har en rätt stor nos själv och förstår vad du menar! Tyvärr sätter jag den också alltför ofta i vädret vilket gör att jag upptäcker trappsteg m.m. alldeles för sent! :. )

   Gilla

 3. Eh… jag fattar.
  Min stora nos mötte tröskeln för ca 10 dagar sen i en riktigt stjärnsmäll, så jag har haft blåtiror och har ff ett jack på näsroten. Legat i hjärnskakning över en vecka. Fyfan vad dåligt jag mått!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s