– Vad du är snäll Anna!

Både Turbo och Kasper blev väldigt glada när de helt korrekt (erhm) antog att semlan var till dem, även om de gärna avstod från brödet och mandelmassan och koncentrerade sig på grädden.

23 thoughts on “– Vad du är snäll Anna!

 1. Testa badkarstricket, det är ett knep för att bli osams med de små liven en timme eller så. Det tar minst så lång tid innan de vill visas i samma rum som dig igen och därmed kan du mumsa semlor i fred. På köpet får du se en gravitationsmässig omöjlighet, hur katter vänder i luften.

  Det är väldigt enkelt. Du tar ett bad men tappar inte ut vattnet eftersom klockan har blivit mitt i natten. Nästa dag har du glömt bort badkaret och skuttar gladeligen in i badrummet för att kissa.
  Katten som vet vad som är på gång piper i förväg för att inta sin favoritplats, badkaret, för att på första parkett kunna se dig uträtta dina behov till allmän beskådan.
  Bråttom är det tänker katten och tittar inte så noga sig omkring utan tar ett jättesprång…. och landar i vattnet.

  Det tar nu ungefär en nanosekund innan ovan nämnda katt har utfört en aquatiskt-akrobatiskt uppvisning, som kan få vilken simmhopparstjärna som helst att bli grön av avund, och farit ut ur badrummet för att placerat sig så långt ifrån dig som det bara är möjligt.

  Eftersom allt är ditt fel per definition så får du räkna med ilskna blickar och gutturalt grälande under en dag eller två. Men vad gör man inte för att få ha sin mat ifred! =)

  Gilla

  • Din plan låter hur bra som helst – förutom att jag inte har något badkar. Jag tror det är därför som mina katter accepterade att flytta till mig från första början. Jag talade nämligen om att hos mig finns inget badkar!

   Jag såg något liknande som din katt på youtube, dvs en katt som av misstag hamnade i badvattnet. Den kom också väldigt snabbt upp igen!

   Gilla

 2. Trevligt att du är tillbaka igen ”Anna”(?!). Sådana här inlägg med underbara kattbilder gillar jag, en sann kattälskare, bättre(fast, ok, lite kul var allt de senaste inläggen oxå!!) Läängtar såå efter att ha katt igen, men tyvärr passar det inte in i mintt liv just nu…snyft..Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s