Din storhet som bloggare avslöjas i hatet

Och då menar jag storhet när det gäller antal läsare. För säg den riktigt stora blogg som inte regelbundet får kommentarer om hur dum i huvudet bloggaren är, hur ful bloggaren är och vilken fullständigt värdelös skit till blogg denne skriver? Det hör liksom till när man är en storbloggare.

Därför blev jag glatt överraskad när jag häromsistens fick ett pärlband av riktigt hatiska kommentarer på min blogg (från en och samma person dock), vilket jag alltför sällan får.

”Jag är inte bara en stor människa – jag är en stor bloggerska också!” tänkte jag då, och den kvällen somnade för första gången på länge tillfredsställd och lycklig.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

14 reaktioner till “Din storhet som bloggare avslöjas i hatet

      1. Det var nog precis det hon menade. Men det hjälpte inte – tänk så många som har angripit henne och anklagat henne för lögner och fantasier!

        Gilla

  1. Hej, svar på din fråga hos mig
    jag tycker inte att det är svårt att hänga med. Det som är bra med zumban är att det är nya danser för varje ny låt. På aerobics så är det en massa rörelser som man sedan sätter ihop till en enda lång dans. Jag tycker det är lättare med zumba än med aerobics. Jag är inte dansvan inte mer än vad man dansar på ett disco 🙂

    Gilla

  2. Med rätta sov du gott!
    Ingen annan är som du!
    Du får mig att le, och jag tror att du är en smart tjej. Härliga egenskaper!
    Kramar och allt gott till dej!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.