Jag tänkte så min fitta knakade

Jag fick en kommentar i dag från en man som var jättearg för att jag kritiserat Pär Ström och bloggen Genusnytt och för kvinnohatet som förekommer i kommentarsfältet där. Förutom att pådyvla mig åsikter jag inte har skrev han:

….Vill jag också se bevis på var du sett Pär säga att han är det. För övrigt är det inget fel med att vara maskulinist. Tycker du verkligen det? Samtidigt som det är rätt att vara feminist. Låt mig bara garva HAHAHAHHA. Varför är du än i raden sönderkrossade feminister som inte klarar av att tänka med någon annat än fittan? Inget illa menat, men jag tror inte allt stämmer i ditt liv.

Men just där kunde vi enas. Jag skrev ju själv om detta bara några inlägg nedan, och jag vet så många tjejer som tänker med fittan. Ibland när de löser korsord eller sudoku på pendeltåget kan man till och med höra deras fittor knaka, så mycket tänker de! Och en del fittor tänker högt, vilket jag kan uppleva som lite störande. Men samtidigt så upplever jag att vår tids största tänkare har varit just fittor.

Men jag måste erkänna att även jag tänkte så min fitta knakade, innan jag skrev det här inlägget. Det märks kanske? Att min fitta har tänkt till lite för en gångs skull.

15 thoughts on “Jag tänkte så min fitta knakade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s