Har någon testat BUS på katt?

Ja, det kallas ju BUS, brun-utan-solprodukter alltså, i modemagasinen och skönhetsbilagorna. Anledningen till att jag frågar är att jag tycker att Turbo är så blek om nosen, och jag tänker att han kanske skulle se lite piggare och fräschare ut med lite färg. Min andra katt Kasper har en härlig gyllene ton året om, men Turbo….ja, ni ser ju själva hur blek han är:

Skulle det inte vara fint om jag smörjde in nospartiet i någon exklusiv BUS-kräm från till exempel Dior så att hans nos fick en fräsch solbränna nu när det är vår? Någon som testat BUS på sin katt?

En sak kan jag försäkra er: Mina katter har testat bus på mig.

11 thoughts on “Har någon testat BUS på katt?

 1. Min katt har alltid varit så känslig, jag kan inte pröva bus på honom. Sakerna jag förberett, taranteln i gummi som hoppar fram under kattlådan, den fjärrstyrda vipparmen till fönsterbrädan om man vill leka trille katt, allt detta är bortkastat. Han skulle dö på första buset.

  Gilla

  • Turbo ”fin i kanten”? Kan du säga det till honom, när han står och krafsar ihärdigt på mig klockan halv sex varje morgon och jamar i örat?

   Gilla

  • Turbo vågar visa upp sina ben oavsett! Håriga är de också, men det är ungefär det enda stället där han har hår… (och på bröstet).
   Fast ljuvlig är han ändå, det håller jag med om!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s