Bor du i Älvsjö, Högdalen, Västberga, Bandhagen, Hagsätra, Örby eller annan söderförort – min katt har sprungit bort!

Den ena av mina älskade katter, Turbo, sprang bort medan jag låg på sjukhus nu i veckan och han ”bodde i villa” i Örby i södra Stockholm.

Jag är helt ifrån mig av oro. Har anmält till Polisen (han är chipmärkt), Stockholms katthem och andra djursajter samt Blocket och har annonserat i tidningar och vi har satt upp lappar i snart inte hela men halva söderförort. Om någon har något annat tips på vad man kan göra så tar jag gärna emot det!

Meddelande till alla läsare i Stockholm:

En bloggvän som arbetar i närheten av där Turbo försvann har erbjudit sig att hjälpa till med att sätta upp ”efterlysningslappar” i närheten av sitt jobb vilket jag är väldigt tacksam för. Men kanske har Turbo rymt åt ett helt annat håll. Så om du bor i Älvsjö, Örby, Högdalen, Hagsätra eller andra närområden (han försvann från Örby) så blir jag oerhört tacksam om du meddelar mig i kommentarsfältet så jag kan kontakta dig och skicka en ”efterlysningslapp” som du kanske kan sätta upp i mataffären.

15 thoughts on “Bor du i Älvsjö, Högdalen, Västberga, Bandhagen, Hagsätra, Örby eller annan söderförort – min katt har sprungit bort!

 1. Men snälla nån, så tråkigt! Förstår att du är orolig och ledsen! Nu får vi hålla alla tummar och tår att han snart blir upphittad eller står under din balkong och jamar!
  Kramar

  Gilla

 2. Nää, fy så hemskt…en innekatt på villovägar:-O. Förstår din oro och hoppas innerligt att han kommer tillrätta oskadd, sötnosen!! Har själv haft katter på vift då jag var kattägare…:-(…med lyckliga slut, förutom en gång.

  Gilla

 3. Åh neeej …förstår din oro….hoppas att Turbo kommer tillbaka snart…
  Jag som är så himla rädd om mina katter …kan drömma mardrömmar om de inte kommer hem på kvällen…går ut och ropar och letar…men de är borta över natten ibland flera nätter t. om..

  Kram

  Gilla

 4. åh, vad tråkigt! nu bor jag ju en bit från örby, men man vet aldrig. jag ska hålla utkik i alla fall, jag kan sätta upp en lapp eller två om du vill mejla mig på kerstinbloggar@hotmail.com
  och vad jobbigt det låter att du vart på sjukhus, hoppas du mår bra nu.
  kram k

  Gilla

  • Tack snälla Kerstin! Jag skickar annonsen så fort jag kan. Just nu bor jag hemma hos mina föräldrar och har inte annonsen i datorn, men jag har snart fixat en ny! Kramar

   Gilla

   • Puffar mitt inlägg genom att svara en gång till: Jag måste komma hem till min egen dator, vilket jag gör i morgon, för att kunna skicka den. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s