Jag är inte dum och dålig!

Jag förstår att många (inklusive jag själv) i och med mitt förra inlägg, då jag målade med oljebets på lera, tyckte att jag var dum, korkad och värdelös. Men jag ville bara säga att det är jag inte alls! För till slut torkade färgen och resultatet blev faktiskt precis som jag ville ha det. Så tänk er för nästa gång ni tänker kalla mig dum och dålig!

Nu har jag målat alla mina krukor. Men som tur är är färgen slut nu, annars vet man aldrig vad jag skulle ge mig på att måla härnäst.

17 thoughts on “Jag är inte dum och dålig!

 1. Ja… nog är de chica alltid. Vill du ha den skabbiga tuschen måste du dock skrapa lite med naglarna, slänga på lite vitt mjöl av nån sort, krossa en och annan kant och sätta dit en livs levande höna mitt ibland dem… eller något…. fast det chica tycker jag blev väldigt fint nog 😀

  Gilla

  • Jag vet, de blev inte riktigt så skabbiga som jag önskade. Fast de är lite mer skabbiga än vad bilderna visar (bytte f ö ut den översta bilden efter att du kommenterat och tog bort mellanbilden). En höna vill jag gärna ha, det var därför jag köpte Ekologiska ägg på mataffären nyss, då man enligt någon av tabloiderna kan få kycklingar att kläckas ur sådana ägg!

   Gilla

 2. Men vad mycket fina blommor (och krukor) man hittar på din blogg! Vad är det för något småbladigt bredvid rosen däruppe? En sån vill jag ha! Gärna bredvid en fin ros. Förskräckligt fint var det. Jag hade dock hoppats att jag skulle få läsa om när Turbo kom tillbaka. Det inlägget saknar jag. Verkligen.

  Gilla

  • Jag vet inte vad krukväxten heter. Jag visste namnet en gång, men glömde det sedan. Lite så är jag, jag älskar vackra blommor och krukväxter, liksom jag älskar fåglar, men deras ”namn” fastnar inte i mitt huvud i något av fallen. Det är därför jag alltid vill ha reda på vad de heter, för jag har alltid glömt… Ängsbrämsa kommer jag dock fortfarande ihåg.

   Tack snälla, ja, det vore ”dröminlägget” att få skriva: Turbo har kommit tillbaka! För sådana historier finns, det vet jag, att en katt kommer tillbaka efter lång tid ”på rymmen”. Ofta handlar det då om vana utekatter, men inte alltid. Ett litet litet hopp har jag fortfarande kvar.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s