Tycker ni att det här är roligt?

I så fall är ni barnsligare än jag trodde. Och då fattar jag överhuvudtaget inte vad ni gör här på min blogg, som är en blogg för vuxna, sansade personer. Visst kan man få dra lite lätt på munnen någon gång, åt ett smakfullt skämt med allvarlig botten (då all bra humor har ett allvar under, brukar man ju säga) om detta framförs vid ett för skämt lämpligt tillfälle, men det är något annat än att tycka att ”Dam rumpor” är roligt! Det finns nämligen ingen allvarlig botten i en rumpa! Och här har någon dessutom vandaliserat en skylt som en annan person lagt mycket möda på att få till.

Så tyckte du att skylten på något sätt var det minsta underhållande att titta på, bara för att det står Dam rumpor på den, så är nog det här inte rätt blogg för dig! Hoppas du kan respektera detta.

16 thoughts on “Tycker ni att det här är roligt?

 1. Mina mungipor drogs uppåt, fast inte av ”dam rumpor” utan av ”ingen allvarlig botten i en rumpa”. Vet inte varför. Men jag trotsar dig sannolikt och tittar in här då och då ändå. (nej, det står INTE ända, det står ändå)

  Gilla

 2. Nä, inte ett dugg roligt är det. Snarare väldigt väldigt allvarligt att någon kan särskriva ordet på det viset. Damrumpor, damrumpor, damrumpor för bövelen! Ska det vara så svårt att skriva rätt!?

  Gilla

 3. Vidrigt med särskrivningar. Reagerade också på att information om Bankomat finns i direkt anslutning till damrumpor. Precis som om det vore tillåtet att köpa damrumpor med kontanter.

  Gilla

 4. Snacka om diskriminering… bara damskor och rumpor..
  Var kan man köpa en snygg herrumpa?? Om man vill ha en extra att gotta sig över, menar jag ;P
  (Fick jag rött kort nu.. eller är jag välkommen tillbaka *fniss*)
  Kram från mogi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s