Jag bad en bön och Assange är en fjant

Jag köpte silkesräkor, som jag inte kände till förut, och de var i godaste laget. Därför bad jag en liten bön.  Inte för räkorna, för de var ju redan döda,  men för att det inte skulle vara ett miljöbrott att äta dem som det är med jätteräkorna. Och Gud hörde min bön. Det verkar inte vara något problem.

För övrigt, som jag just skrev på fejan så är Assange en stor fjant.

21 thoughts on “Jag bad en bön och Assange är en fjant

 1. Det vattnas i munnen på mej när jag ser bilderna – ja, inte just katten…den skulle jag däremot gärna krama.

  Visst, jag håller inte heller med om att Assange är en läcker karl, som Queenia tycker, men smaken är som baken….

  Däremot har jag en klar uppfattning om att karln utsattes för en s.k ‘honey trap’, som är en vanlig metod hos underrättelsetjänster i hela världen – och orsaken var naturligtvis Wikileaks-avslöjandena – (wikileaks servrar låg förresten i ett bergrum bara 50 meter från min bostad ;D – och det visste jag nästan direkt.)
  Det var rätt kul.
  Kao

  Gilla

  • Tja jag vet inte, vet bara att jag tycker att han ställt till med ett stort spektakel när det inte finns någon rimlig risk att han skulle dömas bara med de fakta som framgått i dag. Och det är larv att skylla det hela på feminismen.

   Gilla

   • Jag skriver inget om feminismen, jag skriver främst om det jag anser den personliga säkerheten totalt försvunnit för en på förhand dömd men ej ännu rättsligt dlmd person.

    Dessutom finns det ‘juridiska’/poilitiska mekanismer i många samhällen som jiddrar till det hela (och ALLA har ju en underrättelseverksamhet, det vet ju du också).

    Ciao’
    Kao

    Gilla

   • ……….eh! Så var det ja..feminismen måste ske i praktiken. Sanningen måste fram och den är inte alls som den ser ut alla gånger……

    Annars ger jag inte ett skit för den aggressiva intellektuella grupp som kallar sej just feminister. Särskilt inte de som kan bedöma orsak/verkan/.
    Kao

    Gilla

   • Att skylla på nån feminism är bara korkat. Det tycker jag också. (Vad har det med saken att göra, förresten?)

    Jag försöker se det politiska spelet bakom hela hidtorien och tror jag har det ganska klart för mej. Med eller utan ‘våldtäktsoffer’. Varför skulle en man med såna hemligheter han just ska delge världen, våldta två svenska kvinnor varav den ena hade bjudit hem honom att bo hos henne? Jag har alltid sett dej som en vettig person, även nu, och respekterar din åsikt, men tror inte på domskälen mot honom. Sen spelar inte mina politiska åsikter någon roll i såna här lägen. Jag försöker använda sunt förnuft men fattar att andra också gör det. Från sina egna utgångslägen.

    Ciao’
    Kao

    Gilla

    • Varför skulle han inte göra det? Att han har grundat Wikileaks betyder inte att han har en högstående privat moral och säger inget om hans kvinnosyn. Sen är det ju inte så att han överfallit kvinnorna utan att det i det här fallet klassas som våldtäkt att han enligt dem försökt ha oskyddat sex med dem mot deras vilja (då den ena inte var helt vaken). Detta är inte ett dugg svårt att tro på är sant, i synnerhet som han själv medgivit att att han fick ”ej betydelsefullt” motstånd när han ville ha oskyddat sex. Att däremot bevisa att det gått till som kvinnorna berättat och fälla honom för våldtäkt borde vara omöjligt.
     Konspirationsteorier ger jag inte ett skit för. Som någon skrev i ett kommentarsfält på AB så kunde de väl fixat till ett lite klarare ”bevis” på våldtäkt om de var ute för att fälla honom politiskt!

     Gilla

     • Hela historien luktar ju ruttet lång väg. Han kanske inte är en våldtäktsman – eller så är han det enligt hårfina gränsdragningar juridiskt, men jag skulle inte vilja ha med den typen av personer att göra alls. ALLT LJUS PÅ MEJ! Uppblåst ego.

      Det vet ju varenda vuxen man och kvinna i Sverige hur det är med ‘kondom av’ och ‘kondom på’ i kvällsruset eller morgondimmorna. Hur ofta funkar det till 100% utan att för den skull kunna kallas våldtäkt? Har han slagit dem eller tilltvingat sej sex? Inte vad jag vet. Står fortfarande för min åsikt att han blivit lurad på något sätt.

      Gilla

     • Har du läst polisförhöret i mitt inlägg ovan? Där framgår det hur det gick till (enligt kvinnorna) och jag kan inte förstå hur det skulle kunna leda till att han fälls för våldtäkt – p g a det inte finns några bevis för historierna är sanna och för att kvinnan då hon blev ”väckt” inte fortsatte att protestera. Hade hon gjort hade det fortfarande varit svårt att bevisa, men om det hade gått så tycker jag att han ska dömas. Nej han har inte slagit henne men om hon mycket uttryckligen säger ifrån att hon inte vill ha oskyddat sex, och han har det med henne när hon har somnat så tycker jag att det är ett solklart brott. I synnerhet som han gjort uttalanden att han faktiskt vill ha en massa ”avkommor” runt om i världen. Försökte han göra henne gravid mot hennes vilja utan att hon visste om det? Läskigt. Är det inte våldtäkt så är det i alla fall någon form av övergrepp, helt klart. Jag säger alltså inte att han är oskyldig (eller skyldig) jag ser bara inte hur det skulle kunna betraktas som ”bevisat” med enbart dessa kvinnors utsagor.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s