Dagens frågor

Varför regnar det aldrig uppåt? Det är så tröttsamt med det här regnet som går åt samma håll hela tiden. Ska man behöva åka till Nya Zeeland för att få uppleva att det regnar åt andra hållet?

Varför ska det vara så omöjligt att sova bara för att man inte kan somna?

Varför ringer väckarklockan alltid PRECIS när man inte vill att den ska ringa?

Varför blir mina blogginlägg aldrig tagna på allvar? Är det för att jag är kvinna?

21 thoughts on “Dagens frågor

 1. Jag kanske kan göra dig glad genom att berätta att jag hört någonstans att när blixten slår ner i samband med åska, så slår den egentligen upp. Den rörliga laddningen, det måste väl vara elektroner då, finns i marken och vandrar över till molnen i form av en blixt när åskan slår upp. Detta kan vara en skröna. Det kanske också är så att åskan ibland slår ner och ibland upp, men med tanke på att det är lördag förmiddag före elva tycker jag att denna kommentar är värd en liten guldstjärna.

  Gilla

 2. Som Forrest Gump som berättade att det regnade från alla håll i Vietnam…

  Ingen tar dig på allvar därför att de inte tar sig själva på allvar… Eller?

  Men du får oss att le, en stor gåva… Bises

  Gilla

 3. Regnet får vi lagstifta, så det blir ordning på upp och ner…
  Värre är det att man inte vet när man somnar, när man inte kan sova….
  Har klockan någonsin ringt när man vill…NEJ, så varför undra…
  Allvar, ingen redig person kan ta dina inlägg på allvar
  Inte för att du är kvinna utan SFI lärare

  *hmhmhmhm*

  Gilla

 4. Nja, en blixt som får markkontakt slår alltid ”ner”, aldrig upp! Det ni tänker på är att, lite förenklat sagt, urladdningen i sig går uppåt. De allra flesta blixtar går dock mellan molnen och får aldrig markkontakt!

  Gilla

 5. Christer du får inte komma här och förstöra nu när vi redan kommit överens om att en del blixtar går uppåt. Jag har ett stort behov av saker som går uppåt just nu, och ska du ta ifrån mig detta måste du ge mig något annat exempel på något som går uppåt!

  Gilla

 6. Jag svarar istället för Christer.

  Andelen arbetslösa går uppåt, precis liksom Clintons pillevipp gjorde när han inte hade sex med den där kvinnan.

  Men om ditt humör går upp av detta så borde du ställa dig på huvudet. Det ska nämligen gå ner.

  Gilla

 7. Jag förstår inte så mycket jag heller, man blir lite vimlig i kolan när man lever upp och ned 🙂 Jag undrar ofta varför huvudet är upp fast jag är upp och ned. Men på något sätt tycks det funka. Det var visst något om den där Newton och äpplen, eller hur det nu var. Men du ska inte ta vårhälsningarna så allvarligt, det är kallt och regnigt. Men inte så länge, hoppas jag 🙂 För hur än regnet kommer ner, eller upp, så är jag trött på det nu och vill ha VARMT 🙂 Jordgubbar till jul, det tycker jag är bra 🙂

  Gilla

  • Det är fascinerande det där att höst kan vara vår. Hur lång tid tar det innan man associerar ”oktober” med vårblommor och att det blir allt varmare?

   Gilla

   • Jag vet inte riktigt. Jag har bott här i snart 9 år, och har inte riktigt vant mig än. Jag fyller år i oktober, och ska ju fira födelsedag med regn, åska, blixt och dunder, inte försommarskir grönska 🙂 Det blir lite konstigt. Däremot har jag vant mig vid att fira jul i 25 graders värme, även om det är konstigt att julhandla i shorts och linne, med tomtar och julsånger i full fart runt en 🙂 Men jag misstänker att det skulle vara svårare att vänja sig åt andra hållet. Livet är ju på något sätt lite lättare när solen lyser och det är hyfsat varmt 9 månader om året. Och jag står gärna ut med lite ovana 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s