Ni måste lägga tillbaka era leksaker!

Allt som oftast när jag kommer hem hittar jag kattleksaker spridda över hela lägenheten. Jag tjatar och tjatar på katterna att de måste lägga tillbaka sina leksaker i leksakskorgen när de har lekt färdigt, men det blir aldrig någon ändring. Beror det på att de är curlade? Jag tycker åtminstone att de ser curlade ut, om man tittar på deras päls.

Sedan förstår inte jag varför jag ska behöva förklara varför jag har en lång svart ”piska” liggande bredvid sängen – förstår inte folk att mitt gamla ridspö är en utmärkt kattleksak som har en liten vippa längst ut som är rolig att jaga?

Nåja, när jag förklarade för dem hur besviken jag var på dem för att det var så stökigt när jag kom hem såg de väldigt ångerfulla ut.

Typ.

23 thoughts on “Ni måste lägga tillbaka era leksaker!

   • Ordet ”gargoyle” är nog något jag sett när jag spelat gamla dataspel från typ 80-talet, då jag satt i källaren hos farsan och morsan och spelade på min Atari. Visserligen lärde jag mig det ordet och en del andra benämningar på monster och sånt, men samtidigt försummade jag att tillgodogöra mig annan viktig kunskap, så det har haft sitt pris.

    Gilla

 1. Även här hemma städar katterna väldigt dåligt!
  Jag tror att dom egentligen tror att vi är deras husdjur och att de är våra
  härskare. Tänk om dom har rätt………
  Kram=)))

  Gilla

 2. Med tjat kommer man ingenstans. Det gäller att vara en god förebild. Du ska alltså krypa omkring på golvet, plocka upp grejerna med munnen och pila iväg till leksakskorgen och släppa grejen där. Sen sitter du där och viftar på… svansen? och väntar på ett berömmande mjau från katterna och eventuellt en liten kattgodis, för jag antar att det inte vankas några möss hos er.

  Gilla

  • Vankas möss och vankas möss. Nedanför balkongen vid soptunnorna finns det råttor. Lite stora för Vera kanske, men Kasper skulle nog fixa en av de mindre. Kan jag tvätta leksakerna innan jag tar dem i min egen mun eller är det fusk?

   Gilla

   • Jag menar som belöning till dig! De passar väl bra i storlek, kan jag tro. Absolut fusk, vad är det för förebild, ska Kasper och Vera alltså springa in i badrummet och tvätta leksakerna innan de bär dem till korgen!?

    Gilla

 3. wow, vilka fina katter du har! Maken påstår att i stort sett alla röda katter är hanar, och eftersom jag inte är ett enda dugg hemma på katter, så tror ju jag på honom. Men nu vill jag veta, är det verkligen sant??? Jag har bara haft en svart katt, och en grå katt, och de var ju pojkar båda två. Men röda, hur ligger det till egentligen? Och varför har dina katter så fin päls?

  Gilla

  • Ja visst har jag. 🙂 När du säger det, så vet jag faktiskt bara en hona som är röd, men jag vet flera hanar. Så din man har kanske lite rätt där, men jag vet inte. Mina katter har så fin päls för att jag lägger upp pälsen på papiljotter varje kväll!
   (Nej ärligt, de är av rasen Cornish rex, som är en ras som saknar över-och mellanpäls. Om krulligheten är en följd av detta eller om den också är en mutation från början vet jag faktiskt inte. Men de hårar väldigt lite jämfört men andra katter!

   Gilla

 4. Så, de städar dåligt men diskar bra, dina katter. Livet är en enda stor kompromiss! Själv behöver jag inte diska jag heller. Inte äta ens, eftersom hundarna helst diskar så fort maten hamnat på tallriken… den lyxen kan få kosta lite städning, tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s