Bråka inte på Sverigedemokraterna

Jag tycker inte om att man håller på och bråkar på Sverigedemokraterna. Tänk bara på hur mycket de engagerar sig i kvinnors rättigheter till exempel! Inget parti bryr väl sig så mycket om kvinnofrågan. Det vill säga, de engagerar sig i muslimska kvinnors rättigheter. Så mycket engagerar de sig och tänker på hur de muslimska kvinnorna blir förtryckta att de inte ens vill låta dem komma hit alls, eftersom det då skulle kunna hända att de blev förtryckta i Sverige och inte i sina hemländer, vilket är mycket värre.

Jag tycker det är fint gjort av Sverigedemokraterna. Att sedan se hur jämställd deras egen partistyrelse är ökar bara mitt förtroende för detta parti. Och att kalla någon ”lilla horan” är det dessutom inget fel med. Det hela beror väl på i vilket sammanhang det sägs, och hur det sägs. Man kan säga ”lyssna inte på den där lilla horan” på ett jättetrevligt sätt medan ”du säger väldigt bra saker” kan vara minst lika nedvärderande, om det sägs på fel sätt!

Det tycker i alla fall jag.

12 thoughts on “Bråka inte på Sverigedemokraterna

    • Man skulle kunna täppa till hålet så att de aldrig kommer ut. Sen när de är i tonåren ångrar de sig nog när de inte kan gå ut och festa med sina jämnåriga kompisar.

      Gilla

  1. Det egendomliga med partier som Sverigedemokraterna är att de fokuserar allt på de där frågorna som de själöva inte är så duktiga på att stå för. Alltså om det hade varit tvärtom så hade Sd varit de där ”svartskallarna som ska ut ur landet” och precis som du säger, Sds kvinnofrågor och attityden kring kvinnor överlag är ju den samma som den de säger sig hata. Är det så att Sd egentligen bär på ett självförakt som är så svår att bära att järnrör och skällsord är det enda som får dem att orka?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s