Trist, men väntat

Ni ser kanske vem som dykt upp igen, lagom till första advent: ängeln Gabriel. Ordnat det för sig har han också, då han ligger och gonar sig bland mina katter, som han dessutom fått över på sin sida. De har lovat att hjälpa honom mot ”dumma Anna” påstår han.

IMG_1360

IMG_1376

IMG_1375-ed

Nu gäller det bara att bita ihop och stå ut, tills han försvinner efter jul igen. Samt att gömma glöggen.

16 thoughts on “Trist, men väntat

 1. Tänk att jag tänkte på honom igår!! Jag undrade just när han skulle komma förbi o ställa till det för dig igen. Hoppas han håller sig i skinnet i år. Vi får tänka goda tankar. Kanske har han förändrats? Kanske vill han att ni ska försonas o sluta fred till sist, fast han bara har lite svårt att uttrycka sig o visa det???

  Gilla

  • Lätt att säga när man inte befinner sig i situationen själv! Men jag vet vad som skulle hända om jag slängde ut honom: det skulle bli ett ramaskri från alla dem som tycker han är så ”gullig” och ”charmig” och sen skulle han gå till kvällstidningarna med en massa lögnaktiga historier om mig, om hur snål och taskig och avundsjuk jag är på honom, och de skulle nappa direkt, för det är inte varje dag de får en intervju med Ängeln Gabriel!

   Gilla

   • Självklart befinner jag mig inte i en sådan situation. Jag skulle aldrig tillåta någon att behandla mig så. Jag kan säga ifrån! Skvaller ska man inte bry sig för. Låt dom skriva. Så länge du vet hur det verkligen förhåller sig så behöver du inte ta åt dig! Skärp dig!

    Gilla

  • Jag. Fast tvärtom. Jag är i ett väldigt ovälsignat tillstånd sen 2008, då ängeln Gabriel först dök upp i mitt liv runt jul och så även på bloggen.

   Gilla

    • Brukar kanske. Men om du hängt med lite här hade du vetat att det inte är precis det som ängeln Gabriel kommer med i mitt fall. Snarare kommer han med bud om att jag är den dummaste som finns, och det känns sisådär.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s