Men även han blev utsparkad från SD

Ingen blir kanske förvånad, men ängeln Gabriel har blivit utsparkad från SD. I hans fall handlade det dock inte om att han gjort rasistiska uttalanden vad jag förstår, utan att han raggat hårt på riksdagsledamöternas flickvänner samt spytt över partiprogrammet efter att han varit ute och ”fesstat”.

Men han låter sig inte nedslås för det, och är fortfarande fast besluten att göra politisk karriär. Nu har han blivit invald i Feministiskt Initiativs styrelse meddelar han. Tvära kast, får man säga.

– Det är ett jettebra parti med massor av brudar! Det finns några men också, men dom ska jag avseda. För brudarna tycker om Gabriel säjer dom! Jag vill söpa veldigt fina unnderkläder till dom i julklapp, men det kan jag inte, för dumma Anna vill inte ge mig några pängar! Hon är veldigt dumm och snål hon, Anna.

8 tankar på “Men även han blev utsparkad från SD

  • Tja vem vet. För mig får han gärna rumla om där, bara han inte tigger om pengar för att köpa porriga underkläder till sina styrelsekollegor hela tiden.

   Gilla

 1. Neeejjj! Ska han dit och härja!? Men där går han nog bet, Sissela är alltför klok för att låta sig smickras eller snärjas. Jag känner henne väl.

  Gilla

  • Bra om det finns nån där som inte går på hans skrytiga ordsvammel och tycker att det är ”charmigt”. Det är inte så att jag är bitter, men jag tycker han är jäkligt irriterande.

   Gilla

   • Jag tror inte att du är bitter men kanske butter. Under butterheten döljer sig en stor ömhet för denna vilsegångna fallna ängel. Och du blir allt lite avis på raffsetet.

    Gilla

    • Äsch inte då! Inte känner jag ömhet för den där lilla skitängeln! 🙂
     Fast lite avis, ja kanske. För jag skulle aldrig kunna ikläda mig ett raff- set eller andra porrunderkläder utan känna mig urlöjlig.

     Gilla

 2. Va.. tror han på allvar den där.. den där.. den där Gabriel.. att DU ska sponsra hans politiska… hm…arbete? gärning? … partajande!!!!… tror han det?
  Är han ..hrm… dum eller… eller bara väldigt urbota naiv?!!

  Nä stå på dig och håll honom kort.. och låt honom skaffa sin kosing nån annanstans..
  Decemberkraam från Mogi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.