Varning för papisterna!

Alla vet det men få vågar säga det (så långt har det gått när det gäller vad man får säga och inte i PK-Sverige!): Att papisterna är ett allvarligt hot mot vår demokrati och att de vill ta över vårt land och göra det papistiskt! Speciellt i dessa dagar. De kanske inte säger det öppet, men när kamerorna inte är på säger de sig vilja ha mässor var och varannan dag – och då ska det drickas vin naturligtvis! – förutom att de vill tända på rökelse och bikta sig. De verkar inte förstå att sådant inte passar i vårt moderna Sverige!

Jag vill inte prata skit om någon men ta bara mina föräldrars grannar till exempel. De var papister (frun i huset kom från södra Tyskland och hennes svenske man hade lurats in det hela) och de odlade potatis! I ett trädgårdsland visserligen, men vi vet ju hur det brukar gå när invandrare odlar potatis, snart har potatisarna rotat sig i vardagsrumsparketten. Så därför borde det vara förbjudet för alla tyskar att odla potatis. Tycker jag, men sådant får man väl inte säga i dagens PK-Sverige?

Dessa papister, mina föräldrars grannar alltså, som även var mina grannar när jag växte upp, hade siameskatter som de alla döpte efter pappar, jag menar påvar. Och det kan jag säga att det kändes minst sagt märkligt att få besök av småpåven Pius hemma i köket en dag när ytterdörren stod öppen! (Deras siameser var alla utekatter.)

Ja ni hör ju själva. Vi kan inte ta in fler papister för då tar de över Sverige. Sverige är ett protestaniskt land och då passar inte papister. Fast det får man väl inte skriva på den här PK-bloggen.

Men kom ihåg var ni läste det sedan när ni alla är tvungna att gå omkring med krucifix och radband runt halsen, påvens bild i plånboken och är feta för att ni ätit för många oblater!

13 thoughts on “Varning för papisterna!

 1. Du har rätt, din blogg är Pk, du kan inte låta bli att skriva om påvar, som alla andra i dessa dagar även om du förklär dem i katter.

  Gilla

  • Suck…vilken himla PK-kommentar! Men visst: ”de har varit människor”, för det måste man ju tycka i dagens PK-Sverige… Det är få som vågar gå emot strömmen och säga hur det verkligen är!

   Gilla

 2. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

  Gilla

  • Det händer då och då att kommentarer bara försvinner, av någon anledning. Roligt att du gillar min blogg. Har inga råd att ge så här direkt men allt eftersom du börjar blogga och stöter på problem hjälper jag gärna till! Jo ett – skriv inte för långa inlägg…Glad påsk!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s