Kom ihåg var ni läste det först!

Ni förstår väl att tidningarna inte kommer att ”köra på den här lyckogrejen” när det gäller Madeleine och Chris hur länge som helst, va? Efter ett tag kommer de att inse att nu har läsarna tröttnat på kärlekslycka och vill ha något annat. Det är då vi kommer att få se rubriker som: ”Redan ‘chris’ i äktenskapet, Madeleine?”

Rubriksättarna kommer att känna sig fyndiga. Men kom ihåg var ni läste det först, och se till att det blir JAG som tjänar pengar på detta och inte skvallertidningarna.

10 thoughts on “Kom ihåg var ni läste det först!

 1. Typisk fejkat äktenskap! Madde höll på att torska i New York som Illigeal Immigrant och behövde ett Green Card snabbt som tusen och tog den miljonär som satt på närmsta barstolen! Där har ni nästa skandalrubrik! Kom ihåg var ni läste det först! 🙂

  Gilla

  • Precis. Varför har inga andra förstått det? Det konstigaste jag har hört i den vägen är att Carl Bildt en gång i tiden tänkte fejkgifta sig för att någon skulle kunna komma till USA. Men han är ju svensk?

   Gilla

 2. Läsarna vill att det ska sluta med en tragedi så att de kan utbrista stackars Madeleine och Chris men ändå gotta sig åt det inträffade. ”Chris vandaliserade 4H-gård i Hökarängen”, ”Chris skändade Björn Axéns grav”, ”Madeleine i tårar över Chris okontrollerade drickande”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s