Vera blev JÄTTEGLAD för sin present! (filmklipp)

Kasper och Vera fyllde år med två dagars mellanrum. Och Kaspers snälla matte skickade inte bara garnråttor till Kasper, som jag skrev om i förrförra inlägget, utan hade även virkat en garnråtta med extralång svans och rosa öron till Vera. Och den blev hon jätteglad över! Hur glad hon blev kan ni se i detta klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=lsMtWfIaQxg&feature=em-upload_owner

Kasper blev också glad för sin råtta, men med ålderns rätt leker han lite mer stillsamt och bär ofta bara omkring råttorna (man hittar dem överallt i lägenheten!) Det är därför han diskrimineras ibland i filmsammanhang – det blir inte lika fartfylld action.

P. S Ber om ursäkt för musiken till detta klipp. När man lägger ut klipp på tuben så kan man välja bland ett antal låtar för att illustrera klippet och jag ville testa hur det blev.

25 thoughts on “Vera blev JÄTTEGLAD för sin present! (filmklipp)

 1. Ojojoj! Det var action så det hette duga! Där lyckades Kaspers matte riktigt ordentligt med långsvansade garnråttan. Haha, så hon hoppar, Vera!

  Gilla

 2. Hon är för härlig Vera! Underbar lek med
  nya garnråttan!

  Syster Cassie fick CAGCIB, vann Bäst I Variant (BIV) och blev nominerad till
  finalen på utställning idag!

  Gilla

 3. Wow! Vilken äkta sann glädje 🙂 Tänk om alla blev så där glada för sina presenter! Hon kommer bergis inte att bita av svansen på den där 🙂 Härlig film!

  Gilla

  • Hon kommer BERGIS att bita av svansen på den här också! Och då kommer jag att säga ”Skyll dig själv!” när hon blir besviken över att råttan inte längre har någon svans. Men än är den kvar…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s