Jag omdirigerade

I helgen ställde jag mig i mitt hem och omdirigerade mattorna. Ni som har läst min blogg förut vet ju att jag och mattor har ett speciellt förhållande och att jag kan ha svårt att sluta köpa sådana. (Och ja, de är alla äkta och kostar runt 130 000 kr.) Nu har jag en ny matta igen men jag har också omdirigerat redan befintliga mattor och det blev ju jättebra! Tycker jag. Titta bara!

IMG_3544

IMG_3596

IMG_3612

Lite damm på soffbordet här men det är bara för att soffbordet är mörkt ju. Tror ni inte att ett ljust soffbord varit lika dammigt, va?! Fast då hade det inte synts.

IMG_3614

Sista bilden: En bredvidsängenmatta som blivit omdirigerad till köket!

Den vaksamme läsaren ser kanske att buketten på soffbordet är väldigt lik den som står på köksbordet. Kanske vill ni beskylla mig för att fuska och flytta blombuketten när jag ska fotografera, men något sådant skulle jag aldrig göra.

9 tankar på “Jag omdirigerade

 1. Hmmm… nog var det märkligt.. håller du på att leka finn fem fel eller nått?
  Hittade ett fel direkt. Bild 1 och bild 2 är väl av samma soffhörna? Varför saknas då
  en viss blomvas med rosor på bordet i bild 1???
  Din lilla fifflare där *ler stort*.
  Du har det fint hemma du ;D
  Kraam från Mogi

  Gilla

  • På pricken Mogi, eller rättare sagt, hoppades att ingen skulle se att den första bilden av samma soffhörna är tagen ca två veckor före de andra, och då var dessutom träden utanför fortfarande gröna!
   Tack för ditt beröm som gläder mig; jag är ju inte höginkomsttagare direkt och arbetar inte ens heltid, men jag försöker verkligen att göra det bästa av min enkla etta. (Mitt bästa ”kap” är enligt mig den röda sammetsfåtöljen, som inte är kitsch utan ärvd och gammal fast mina föräldrar som ärvde den först lät den stå i källaren och använde den aldrig aldrig själva. Nu ser jag att liknande fåtöljer nytillverkas en masse!)
   Kram!

   Gilla

 2. Jättesnyggt blev det med alla äkta mattor på rätt plats! Nu skulle jag bara vilja veta om du har samma formel för att omdirigera möbler och prylar. Jag är nämligen ganska klen just nu men skulle vilja ha lite snyggt här hemma och flytta lite på bohyllor och böcker. Kan du tala om för mig vad du säger till mattorna?

  Gilla

 3. Gillar ditt hem och din inredning. Speciellt ljusstakarna på rumsbordet. Och självklart allt annat också. Skönt att veta att du aldrig blir utan mattor. Det måste kännas tryggt. =)))

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.