Julfotografering

Har man barn måste de ju med nödvändighet fotograferas i tomtedräkt så att mamma och pappa kan skicka jättetrevliga julkort på sina telningar iklädda tomtedräkten till alla bekanta. Som barnlös kattägande kvinna ser jag givetvis mina katter som mina barn och har därför rusat runt på stan som en galning för att hitta tomtedräkter för katter. Men jag hittade inga. Eller jo, jag hittade men de fanns inte i storlek XS som det måste vara till Vera eller i XL till Kasper. (Fast han drar i alla fall inte XXL längre!)

Men jag tänkte att ett (cerise)rött lakan ser väldigt juligt ut! Så så fick det bli.

IMG_3781 IMG_3783

IMG_3779

IMG_3777

26 thoughts on “Julfotografering

 1. Åh,dom gör sig jättebra på det tyget! Otroligt vackra katter är det..(Fast säg det inte högt, då blir dom nog högfärdiga…)
  Jag testade tomteluva på min första golden, men han blev bara sur…
  God jul !
  Suzanne

  Gilla

  • Din golden hade nog hellre velat ha den i munnen än på huvudet? Vantar och mössor är ju populära byten bland apporterande vovvar!
   Ska f ö lyda ditt råd om mina katter.
   Tack detsamma!

   Gilla

 2. Bättre alternativ till våra julbrev som blev en stridsis varje år. När de var små skrev vi några rader om dom och deras aktiviteter. När de blev större protesterade de. Sen försökte vi få dom att bifoga några egna rader vilket de vägrade. Så till sist skrev vi inget om dom. Vilket protesterats störst av allt mot! Nu skickar vi bara tomtekort och God Jul. Lugnast så!

  Gilla

 3. Vad snällt dom poserar. Skulle mina katter aldrig göra. Kanske får skicka dom till dina katter så dom får lära sig hur man ska uppföra sig. Fina bilder på dina fina kissar! Trevlig helg! =)

  Gilla

  • Ja eller också kan du göra som jag och sätta dem i ”Modellskola”. Där får de lära sig att posera, att promenera på catwalken och vilka färger som klär dem som bakgrund.
   Tack detsamma!

   Gilla

 4. Vera är nog den vackraste katt jag någonsin sett (förlåt, Kasper, du är också fin). Jag har också läst ditt fina inlägg nedan och känner igen allt så väl även om jag inte kunnat sätta fingret på det så som lyckats med. Däremot är det lite för nära inpå för mig att kommentera ytterligare.

  Jag önskar er en fin och vacker jul, allihop!

  Gilla

  • Tack! Ja, jag vet ju att vi har varit i samma sits det här året.
   Kasper är nog också nöjd med att matte hittade en sån snygg, och ung! tjej till honom! Som dessutom är snäll och avgudar honom!
   Tack detsamma Hillevi! Eller en god fortsättning kanske snarare, så här på juldagens kväll.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s