Summering av året som gått

Jag tänkte att jag skulle försöka minnas och summera det gångna året. Jag minns i stort sett ingenting men vet att det började med min mammas begravning. Men därutöver minns jag inget förutom att jag handlat på Ica, åkt pendeltåg till jobbet och sedan åkt pendeltåg hem från jobbet. Någon gång ibland har jag lyckats med att inte försova mig.

Samt minns jag att jag blev biten av en struts i augusti.

Tja, det var mitt år. Hur var ert?

13 thoughts on “Summering av året som gått

 1. Hm…jag minns mest att jag jobbat, ätit och sovit mig igenom hela 2013…jag har levt och andats ändå…hela året…13 ..är inget olyckstal men år 13 har ändå inte varit särskilt lyckosamt.’
  Hoppet har jag kvar trots allt..och det kunde varit värre..så nu hoppas jag på ett lite lättare år.
  Att mista någon är inget enkelt..jag vet…
  kram

  Gilla

 2. Har det gått ett år? Vart gick det? Jag hann inte se det. Jag vet att jag inte har handlat på Ica mer än kanske tre gånger. Jag fick ett brev från dem där de skrev att de ville att jag skulle handla hos dem eftersom mina grannar gjorde det. – Glöm det! sa jag. Sen vet jag att jag inte har åkt till jobbet och därmed inte därifrån heller. Inte heller har jag försovit mig, men ibland har jag faktiskt lyckats somna.

  Gilla

 3. Tja? Det finns inga pendeltåg här, så jag har cyklat alternativt åkt bil till jobbet. Och så har jag jobbat! Jädans vad jag har jobbat. Och så har jag varit i stallet och i Skåne, men strutsar har jag inte sett.
  Gott Nytt år!

  Gilla

 4. 2013 är ett år som met gått åt till att vara trött. Men det har också varit ett år med mycket bad i havet för en gångs skull. Få se hur många år det tar tills jag gör det nästa gång.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s