– Jag har inte sagt att ni ser dumma ut!

Aktiveringsbräda till trots, visst vill mina kissar ändå vara med där det händer, dvs där mat tillagas och tallrikar diskas. Därför sitter de gärna i diskhon och väntar på att jag ska komma med en tallrik som jag inte hinner diska riktigt då, så att de kan få ta hand om den.

Då ser de ut så här. Och observera att jag aldrig skulle komma på tanken att säga till dem att de ser lite dumma ut när de sitter så där!

IMG_4672

17 thoughts on “– Jag har inte sagt att ni ser dumma ut!

  • Eh…ja, det har de på många sätt. Fast Vera har inte alltid koll när hon rusar omkring som ett jehu, trots att hon är så liten och smidig! Jag och Vera har därför gjort, eller i alla fall jag har gjort, en överenskommelse om att hon inte får välta mer än tre föremål om dagen!

   Gilla

  • Nej. Egentligen borde jag vara nöjd då jag själv slipper städa smulor från köksbänken, om det inte vore för alla tassavtryck de lämnar när de först varit i den blöta diskhon…

   Gilla

  • Nej inte den, men jag hörde talas om någon som efter middagen satte ner tallrikarna på golvet, lät hunden slicka dem rena och sedan satte in dem i skåpet, bara för att få se gästernas miner!
   Men om det är sant vet jag inte.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s