Han har långtråkigt

IMG_4696

Kasper visar med några subtila signaler att han har lite långtråkigt i mitt sällskap i dag. Och jag förstår honom. Jag har inte så kul i mitt sällskap själv. (Ursäkta oskärpan i bilden.)

13 thoughts on “Han har långtråkigt

 1. Hej Kattmamman!
  Våran vän har anmält Växjö stift till Åklagarmyndigheten p g a att han har fått erinran angående sina texter.
  Även människor har som en lager i hjärnan en del som heter reptilhjärna. Enligt mitt tyckande har den delen av DS hjärna mycket aktiv. Synd, det gör inlärningen av erfarenheter svårt och man är dömd att upprepa sitt beteende till all evighet..

  Gilla

  • Ja jag har läst och nyligen kommenterat. Det hela är fascinerande som en såpopera och jag kan inte sluta följa.Jag tycker nog att din ”diagnos” var fullkomligt rimlig, så som han nu beter sig och reagerar är inte normalt beteende. Det är som någon sa om om en annan blogg: Det är som när man stannar till vid en trafikolycka fast man egentligen vet att man inte borde. Lite så känns det.

   Gilla

 2. Är det så svårt? Jag trodde att Mercurys bild handlade om DS och någon mystisk ironisk likhet med honom . Men sen haja jag till att bloggen handlar om Kasper och inte DS. Det är svårt att låta bli att följa DS men jag vet inte om jag har lust att kommentera mer där. Men det är roligt att träffa intressanta personer som du där.Och att inte glömma katter med personlighet här.

  Gilla

  • Aha, nej det fattade jag inte alls, att du tolkade in en bild av DS! Eftersom ”förnöjsampappa” vad jag vet, inte är involverad i sådana obskyra bloggar! Sådana obskyra bloggar alltså, vilka andra obskyra bloggar han frekventerar vill jag inte spekulera i.
   Jag förstår dig. Och jag försöker låta bli och hade ju lyckats ett tag, men sedan kom det där med journalistiken som kändes väldigt nära mig själv och när han sedan hängde ut Jackeléns man för att han (inte) gjort precis samma sak som hans fru…jag klarade det bara inte.
   Tack f ö!

   Gilla

 3. @Marcus och förnöjsam: Har inte sett några av era senaste kommentarer då jag har ett filter i min e-post som tar bort ordet ”lån” i rubriken och därmed hamnade alla kommentarer under ”LÅNgtråkigt..” direkt i papperskorgen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s