La solution (trodde jag)

Trodde jag kommit på något smart för att få ha mina tulpaner ifred för Vera när jag köpte denna höga glascylinder. Det var fel tänkt. Jag fick inte ha tulpanerna ifred för Vera, för Vera har tassar som hon kan sticka ner i glascylindern och fiska upp tulpanerna med. Men vårlökarna har hon faktiskt låtit bli än så länge, alternativt inte lyckats komma åt, trots att hon visat sitt intresse.

IMG_4844

IMG_4851

11 thoughts on “La solution (trodde jag)

 1. Vilken fin ”fiskdamm”! Vi hade en julstjärna under en glaskupa en jul. Den möglade förstås så småningom. Men det var nästan fint ett tag i alla fall. Även om en knappt syntes under glaset. Jag undrar dock fortfarande hur man löser gnagandet på tavlor, adventsljusstakar och sladdar??

  Gilla

  • Tavlor, adventsljusstakar och sladdar?
   Hm. Nu blev jag glad, på din bekostnad typ. Mina katter skiter i allt detta, och faktiskt är inte Vera speciellt jobbig på blommor heller. Bara ibland… För ”fiskdammen” som du skrev, tyckte hon var väldigt kul!
   Tror Veras uppfödare (se kommentar ovan) rekommenderade deodorantspray på sladdarna om katten är intresserad av dessa.

   Gilla

   • Var glad! Det bjuder jag på! Jag har också haft katter (eller, nåja, en helig birma – i singular – men han var en Katt), fast det har jag inte nuförtiden. Nu har jag ragdolls. Det är något helt annat. Folk brukar säga ”om du egentligen vill ha en hund, skaffa en ragdoll”. Jag säger så här: ”om du egentligen vill ha en hund, skaffa en HUND. Och vad du gör, skaffa inte TVÅ ragdolls”. Man kan tycka att stöten som Greta fick när hon tuggade sönder adventsljusstaken borde ha lärt henne något. Men nej. Inte alls. Greta är fruktansvärt söt. Men hon har ingen hjärna. Sorgligt men sant.

    Gilla

  • Jodå… fast hon har en ännu elegantare hållning när hon snor tulpaner på en annan bild, tyvärr såg vasen smutsig ut på den så den fick vara…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s