Det perfekta ägget

Kanske är det många av er som fått er påsk alldeles förstörd för att ni eller någon annan inte kan koka det perfekta ägget.  Jaja, nu är det för sent, men kanske vill ni veta hur man gör till nästa påsk?

Jag brukar lägga i ägget från början innan vattnet har kokat upp och sen efter ett tag, när det har kokat ett tag, så brukar jag tänka: Nu är det nog färdigt.

Och titta vilket perfekt ägg jag lyckades få till med denna metod!

img_5463-ed

7 thoughts on “Det perfekta ägget

  1. Tack för tipset! Ibland äter jag ägg även när det inte är påsk (skäms), så då ska jag absolut följa rådet.

    Gilla

  2. Jag är bokstavtroende och måste därför noggrant skriva upp när jag la ner ägget, och räkna ut hur det ska bli, inte perfekt, men rätt kokt. Det är viktigt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s