Jag hänger ut min (rena) byk

Om man som jag är allergiker – varför tar jag då och hänger ut mina nytvättade lakan på balkongen i pollentider? Har jag inget att tänka med kanske? Fast å andra sidan är jag inte säker på att det är just pollen jag är allergisk mot, jag är allergisk året om mot allt möjligt som jag inte riktigt har koll på. Tack och lov inte mina katter dock.

IMG_5602

11 thoughts on “Jag hänger ut min (rena) byk

 1. Ja det kan man ju undra kära Anna..fast det luktar ju så gott med tvätt so hängt ute på vädring.
  Pollen finns det gott om just nu ..jag glömde ta min allergitablett i morse innan jag gick ut på långpromenad med mamma..det märkte jag då jag kommit en bit men då var det redan försent.
  Jag är allergisk både mot katt och hästar ..sån tur då att jag inte har kvar mina djur..fast det vet i sjutton om jag blivit mindre allergisk sen jag flyttade ifrån dem….så jag vet verkligen inte om det gjort så stor nytta att avhålla mig ifrån dem…kanske, kanske inte
  Jag saknar mina djur 😦

  Gilla

 2. Vad är det där för häftig balkong?! Vilka fina lakan! Eller har du hittat bilden på nätet kanske?

  Akupunktur hjälper mot allergi! Min f.d man har lidit av pollenallergi i en herrans massa år och efter att han gjorde 2-3 akupunkturbesök är han fri från allergin sedan 2 år! Hjälper säkert mot andra allergier oxå.

  Ha en fin dag!☼

  Gilla

  • Det är nog bara nätet (för katterna) som gör att den ser speciell ut. Men utsikten är fin så här års!

   Hur många akupunkturgånger krävdes det? Jag fick sådan mot muskelsmärta, men det var inte så effektivt. Fast hört om andra som liksom din man blivit hjälpta, för andra åkommor.
   Detsamma!

   Gilla

  • Jo (ang läkarna). Men om jag är allergisk mot damm (vilket jag tror jag är) så hjälper det inte, för jag måste i alla fall vistas i miljöer allt som oftast som inte är så välstädade som min egen lägenhet….
   Lakanen är snygga, men så kostade de flera lakan också! Å herregud vilken rolig ordvits…

   Gilla

 3. Ja a ! Var finns den läkaren som kan bota Annas speciella allergi? Det tycks inte hjälpa till att försöka få frisk luft in i dammiga valv.

  Gilla

 4. Joo , Hoppas det inte är störande att avvika annars så trevlig tema.
  Det är svårt att låta bli eftersom jag är en stor beundrare av Annas språk när hon är på stridshumör fast i ett annat sammanhang.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s