Katter och blommor och allt annat fint!

Nä, nu tar vi och gör oss av med allt det här snuskiga och hemska. Jag har redan blivit beskylld för att vara sexfixerad och allt möjligt annat av en mycket arg äldre dam på prästbloggen, som därefter satt sig att skriva ett antal inlägg på sin egen blogg som alla handlar om den depraverade och ouppfostrade sfi-läraren, där hon undrar hur mina föräldrar upplever det att ha en sån dotter, och aldrig har jag väl känt mig så träffad! Jag förstår nu att det är hög tid att göra allt för att på något sätt försöka rädda mitt rykte.

IMG_6135

IMG_6146

IMG_6037

IMG_6043

IMG_6074

IMG_6091

13 thoughts on “Katter och blommor och allt annat fint!

 1. Det var en bra ryktesräddare! Vilka fina bilder! Sådärja. Ordningen återställd. Du är ju faktiskt en väldigt trevlig tjej. Synd att så få tycks förstå det.

  Gilla

 2. Förresten tror jag att min bror prästen också skulle tycka att du var jättetrevlig. Och han är faktiskt präst som sagt som var. Så det så. Så strunta nu i de där fåniga prästerianhängarna och häng med oss andra trevliga istället. Det är mycket trevligare. Synd att jag inte har en egen blogg. Då skulle du kunna skriva där. Det skulle verkligen bli trevligt! Trevliga klubben liksom.

  Gilla

  • Fast lite hedrad måste jag väl ändå få känna mig över att min ringa person tillägnas så många inlägg – tyder det inte på ett äkta engagemang när det gäller mig?

   Alltså det låter ju skittrevligt att kunna skriva på din blogg som inte finns!

   Gilla

 3. Man är ju lite till mans(kvinns) road av att bli uppmärksammad. Jag kollar ständigt statistiken och försöker kopiera mig själv från de mest lästa inläggen.
  Ju tuffare, ju mer träffar! Heja på

  Gilla

  • Precis: Och om man som Sandahl alltid skriver kontroversiella saker, j-klar vilken statistik han måste ha! Plus alla som kikar in för att se om deras kommentar publicerats!

   Gilla

  • Ja si, det menar jag verkligen! Tro’ru jag ljuger eller?? Fast beskyllningarna om min sexfixering publicerades mestadels på Dag Sandahls blogg ”Bloggardag”, och då även av hennes fästman. Tillsammans med lite annat.
   Dock är denna gamla dam klok i de stunder hon inte är riktigt klok.

   Gilla

 4. Gå på tjejen, eller som de säger i amerikatt – go on girl!
  Alla är stolta å glada över dig, du kloka humoristiska!
  I alla fall jag!

  Gilla

 5. Alltså Anna, jag tror att din far är i min ålder. Jag är 71 år gammal. Vad hade du tänkt om någon i din egen ålder hade skrivit ”Vill farbror vara snäll att ta sig i brasan” till honom?
  Vad sedan LFL skriver har inte jag med att göra. Jag är trött på både honom och hans oändliga ordharanger och oförskämdheter. Vi har haft ett fyraårigt krig och mestadels har vi i bloggvärlden debatterat mot varandra. Jag är nämligen varken socialist eller fundamentalist.
  Men- återigen- massor av människor skulle tycka att det du skriver är rätt. Men dessa massor läser nog inte den prästbloggen och inser att de som skriver där är orubbliga, stelbenta och oförmögna att ändra sig! Du stångar dig blodig, tro mig! Och nu upprepar jag mig, du ger dem möjlighet att lägga fram deras argument! Jag har också försökt att väcka nya insikter där, men gett upp! Jag gick ju till och med till Skara domkapitel (givetvis utan framgång, men dock) med fräckheter som ”Präst i Skara stift´” hade skrivit till mig där.

  Gilla

  • Om jag, eller någon annan, sagt detta till honom hade han troligen förtjänat det! (I alla fall på en skämtsam nivå.)
   Men låt oss för alla väldigt intresserade, och även för att du själv ska komma till klarhet (eventuellt) göra ett sammandrag: Du hoppar på mig på Sandahls blogg, såsom du ibland gör helt oprovocerat, med en taskig kommentar. Jag skrev då att du borde hyfsa till dig lite. Då blev du väldigt arg och krävde att jag skulle svara dig mer respektfullt trots att din egen inledande kommentar var både respektlös och elak. Eftersom du hela tiden hänvisar till din höga ålder (vilket jag dock inte anser att 71 är) och hur du vill bli tilltalad med tanke på denna så drog jag till med det mest gammalmodiga och ”småtöntiga” uttryck som finns, hämtat från någon gammal sketch i svartvitt med Margaretha Krook där hon spelar något slags sällskapsspel, och jag skrev då: ”Vill tant vara vänlig och ta sig i brasan”. Och det var i mitt tycke bra mycket snällare än de saker du skrivit till och om mig på Sandahls blogg tidigare! Men det var alltså inte för att vara ”ung och tuff” som du påstod som jag skrev detta utan motsatsen.

   Sedan är det så, att om jag får ut något av att diskutera på Sandahls blogg så är det inte din ensak, och det börjar bli jobbigt att ha dig i hasorna hela tiden som ska upplysa mig om vad och var jag borde skriva. Det är liksom min business och dessutom har tonen mot mig radikalt ändrats där inne, med vissa undantag. I många fall för vi faktiskt en vettig diskussion, vilket känns angeläget för mig att göra då jag håller på att analysera och göra upp med mitt eget gedigna kyrkliga arv. Jag behöver ta reda på både var jag själv står i dag och vad ”den gamla kyrkan” egentligen stod för och om den är värd att bevara.

   Och tant lila – om du själv tittar igenom dina kommentarer under till exempel inlägget ”Det är inte klokt” och vi nu talar om hur stolta föräldrar är: Här ser vi en 71-årig kvinna (samt hennes ex) som ägnar sig åt rena elakheter, hånfulla personangrepp som är totalt fjärran från ämnet och vars enda syfte är att få andra att ringakta min person. Kan du säga mig på vilket sätt det ger föräldrar större anledning att vara stolta? (Jag gick just in och såg dock att du själv tagit bort några av dina egna kommentarer.)

   Gilla

 6. Om man skriver på en offentlig blogg kan man inte diktera vem som ska svara en, Jag har inget som helst intresse av att hänga dig i hasorna. Nu har jag varit konvalescent ett antal veckor på grund av en benskada. Normalt har jag intressantare saker för mig än bloggharvande.
  Och jag ser dessutom inte andras bloggar som något som ska utveckla mig personligen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s