Förbjud

Den här helgen borde förbjudas, det har jag alltid tyckt! Men sitt ni och frys ihjäl med blöta bakar på någon regnvåt stolsits ”för man vill ju äta utomhus när det är midsommar!” i blåsten och kladda med jordgubbstårta och ha er. Töntar.

14 thoughts on “Förbjud

 1. Vi sitter i kuvösen vi 🙂 Har inte någon större lust att sitta ute och slåss med knott och mygg.. Något överreklamerad helg det här och jag är nöjd med att vi inte ”firar” något alls i år, bara eftermiddagsfika och kvällsmat med familjen.

  Gilla

   • Japp – häromkring går det ursprungligen under benämning pensionärskuvös 🙂

    Du vet svenska folket, bygger en uteplats. Det är insyn, de bygger upp väggar och fönstergluggar, det drar, de glasar in, det blir för varmt, de bygger ny uteplats 🙂

    Det är vår sommarstuga kan vi väl säga. Mamma var klurig och köpte ett låååångt bord för att alla skulle få plats, men altanen var då för liten så det fick byggas ut 🙂 Sneaky lady 🙂 Så vi har gott om plats där. Den ligger i söderläge och blir det apvarmt mår vi gott på den icke inglasade entréaltanen/uteköket på norr. Många altaner och uteplatser blir det 🙂 Ha en go fortsättning på helgen.

    Gilla

    • Tack. Men nu är den slut. Det låter bekant det du skriver! Själv har jag bara en balkong, men nog skulle man kunna bygga till uteplatser på familjens lantställe. Fast det har aldrig blivit av. Vi sitter i skogen utanför rakt upp och ner…

     Gilla

  • Flugsvampen hör midsommaren till, så brukar det vara för mig också. Sen ser jag så härliga saker… Min midsommarsnopp finns bara i fantasin, men den är fin!

   Gilla

 2. Hörö du! Vi är katt vakter och det hindrar lagom mycket att drömma något ännu bättre. Maten var bra . Sällskapet bland det bästa. Kvalitets vin. Musik. Och naturligtvis, Anna jag beundrar ditt mod och klokhet i dom hopplösa diskussioner.Jag hoppa att även privat du har det utmärkt bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s