Helfestligt!

Semestern var slut och jag skulle åka hem från landet där jag tillbringat ett par veckor av den. Och semestern kunde inte ha slutat festligare!

Generatorn slutade nämligen fungera och vi fick beställa bärgningsbil ända från Furusund. Det hela gick på ca 6 000 kr men det var fars bil och han har något slags försäkring som förhoppningsvis täcker en del. Men festligt var det att åka bärgningsbil! Och festligt med det oväntade, när det är lördagskväll och man har tolv mil framför sig och har två katter och släpvagn och bilen inte fungerar.

IMG_6913

IMG_6908

18 thoughts on “Helfestligt!

  • Ja det kändes verkligen så när vi förstod att vi inte kunde köra en meter till. Men om försäkringsbolaget lägger ut (hoppas) så gick det ändå rätt smidigt till slut, trots allt. Förutom att ny generator måste inhandlas och väntas på, då den ska levereras från Asien nånstans…

   Gilla

 1. Visade bilderna för min 7-åring som blev grymt avundsjuk! Han tyckte verkligen att det verkade helfestligt!! Nu håller han tummarna för att samma sak ska hända oss på hemvägen. Det gör inte jag för vi är i Karlskrona, vilket betyder 52 mil bort. Dock utan katter. Alltid något, om hans önskan slår in.
  Hoppas att resten av semestern var trevlig i alla fall!.

  Gilla

  • Jag tänkte på det när jag la ut bilden på så sätt att jag funderade över varför folk döljer reg.numret på sina bilar. Om man inte är anonym annars alltså. Så, varför?

   Gilla

   • Det har du rätt i! Men nu får jag ett jättejobb med att uppdatera alla bilder jag någonsin lagt ut, med maskerade registreringsskyltar. Ni människor som klarar av att se saker från olika håll och ifrågasätta, ni orsakar bara problem för dem som är mindre rörliga i sin tankegång.

    Gilla

    • Nu måste du sluta ditt självhat! Bara för att du är ett sexistiskt svin behöver du väl inte självhata så?

     Jag har nog annars gjort som du, om jag inte tillfrågat personen om han eller hon vill vara med på min blogg så maskerar jag både ansikten och reg.-skyltar i de få fall de förekommer, oftast, inte alltid. Jag har visserligen inte tillfrågat min pappa, men är ganska säker på att han skiter i om hans reg.skylt syns.

     Gilla

 2. Bra jobbat där Anna! Det gäller att anlända, och hemvända, i stor stil, och gärna med blinkljus av något slag, och de där brandgula är ju att föredra, då röda och/eller blå kan antyda något annat. Jag är imponerad 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s