The way out

IMG_5961-ed 1

…hoppas jag att så få som möjligt och helst ingen tycker att detta är, även om vi alla kommer att gå ut den vägen till slut i alla fall. Då blir det nog bra men vi kan väl i alla fall försöka att inte gå ut innan mässan är slut…

Bilden är tagen i vapenhuset till ”the Hólar cathedral” på norra Island,  som var en av alla dessa små kyrkor vi såg i ett landskap utan hus och människor och med islandshästar som mest troliga besökande. Men tydligen halshöggs den siste katolska biskopen här 1550, och även hans söner, då resten av kyrkan blivit protestantisk. Kanske något att påminnas om, för er som jag debatterat med på kristna bloggar den senaste tiden och som menar att det IS gör nu gör de för att de är ”muslimer” och inte kristna och att det är ”i enlighet med deras religion”.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

12 reaktioner till “The way out

    1. Det var väl själva f-n att jag alltid ska bli kallad feminist på den här bloggen! Jag sympatiserar helt med kommentatorn som jag refererade till i inlägget nedan om att kvinnor ska ägna sig åt körsång och för övrigt stanna hemma.

      Gilla

  1. Hej.
    Ett vackert och själfull och tröstande bild. Vi skall vandra genom den där dörren till det okända, men med ett hoppfullt sinnelag och med visshet att mottagandet är mer än vi någonsin hade vågat tro.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.