Svamplycka!

IMG_7423

Eller svampolycka, beroende på om man äter den eller bara tittar, och vilken inställning man har till droger. Annars har jag lite svårt för ”lycka” oavsett just nu. Men sån är jag helt enkelt, jag har mina perioder som är ”mindre kul” för att inte överdriva, precis.

9 thoughts on “Svamplycka!

 1. Otroligt snygg bild! Den skulle kunna bli Oktober-bilden i vilken fotokalender som helst. Tråkigt att det är lite uppförsbacke för övrigt just nu. Hoppas på en nerförsbacke snart igen. (Mitt eget mantra i liknande lägen är ”Vilket år som helst…!” På något konstigt vis funkar det på mig. Jag är förmodligen tillräckligt korkad för att gå på min egen mentala kullerbytta att det är helt okej att det tar tid innan saker och ting blir bra igen. Men det BLIR bra. Bara kanske inte just idag.)

  Gilla

 2. Vilken fantastisk Krakow-resa! Min pappa gästforskade där ett tag men jag har aldrig besökt staden (eller Polen för den delen). Saltgruvan… oj!

  Hoppas att det vänder uppåt snarast för dig och att du kan glädjas desto mer över Skönheten och Odjuret. Svampen är farligt vacker men det finns en släkting som heter rodnande flugsvamp – den är ätlig och god!

  Gilla

  • Jag skrev det nyligen här på bloggen: Förgiftningsförsök har gjorts mot mig förut! Så jag går inte på den rodnande flugsvampen.
   Men saltgruvan var salt. Synd att min kamera inte klarar så mycket – vad har du för kamera?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s