Så här steker man inte kantareller

1. Börja inte med att lägga en smörklick i pannan. Man ska lägga i kantarellerna först, så att de får släppa ifrån sig vätska innan man tillsätter smöret.

IMG_7263

2. Men det kan gå bra ändå, även om man glömmer kantarellerna först. I det här fallet var kantarellerna inte så vattniga som de kan vara.

IMG_7266

3. Sen häller man på grädde och kanske lite soja, förutom salt och peppar. Man kan ha med lite finhackad gul lök också. Flottare utan men det blir ju mer stuvning att ha på brödet eller köttbiten då.

Jag ville härma den gamla Mildareklamen om någon kommer ihåg den med den här bilden och det gick men det var svårt att sikta med kameran och hälla på grädde samtidigt. Men det var det som var meningen med inlägget.

5 thoughts on “Så här steker man inte kantareller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s