De psykar mig

Minst en timme innan det är matdags (de får tre ggr/dag) kommer de och försöker sätta sig i vägen framför skärmen och göra mig uppmärksam på att de är hungriga. Vera gnölar och Kasper tittar och flyttar sig alltid omärkligt närmare så att han snart sitter mitt framför skärmen igen efter att jag flyttat på honom… Och båda missförstår precis allt jag säger. Men jag brukar inte vara lika inkonsekvent som i klippet… Och inte nämna m-ordet heller.

https://www.youtube.com/watch?v=d8U4s8Ua54Q

11 thoughts on “De psykar mig

 1. Det går inte, verkar vara nåt med Youtube. Det är andra försöket där den aldrig blir färdig med redigeringen utan bara står och laddar upp ändringarna i evighet.

  Gilla

 2. Dagens gapskratt! 🙂
  Men vilka lugna katter du har, min är som en propeller i knät eller på bordet (på korsordet) när han inte får mat direkt.

  Gilla

  • De är inte alltid så lugna. Kasper kan ranta över mig fram och tillbaka när jag sover/drar mig och han vill ha frukost, och tar jag fram en påse ruccolasallad blir Vera som galen om hon inte får genast…
   Kul att du uppskattade denna påkostade Hollywood-produktion!

   Gilla

  • Framförallt vill Vera gärna sitta på värmen på tangentbordet… Hon vet att hon inte får men prövar om regeln fortfarande gäller då och då… Men annars är det inte värmen av skärrmen utan att jag sitter och tittar på skärmen som är grejen. De ser till att vara i centrum, likadant när jag ligger på sängen och läser en bok, då de sätter sig framför boken så att jag inte kan läsa…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s