Inget reklaminlägg för begravningsbyråer eller telefonoperatörer

021

Jag tyckte bara att bilden, tagen med Iphone i Vällingby Centrum, var lite snygg och dramatisk. Men vill jag göra reklam för begravningsbyråer så är det min egen kedja Waynes’s Coffin som gäller, fortfarande. Klicka på namnet om ni vill komma i kontakt med en kundrådgivare. Just nu har vi medlemsdagar med 20% rabatt på hela sortimentet!

11 thoughts on “Inget reklaminlägg för begravningsbyråer eller telefonoperatörer

 1. Usch! Vad är det här för läskig reklam! Jag går omvägar för att inte gå förbi begravningsbyråer. Tänker på den hemska tiden när jag satt där inför mina föräldrars begravning, begravningsbyråer är en sorglig påminnelse.

  Gilla

  • Men det var INTE ett reklaminlägg stod det ju i rubriken! Men begr.byråer stör mig inte det minsta, trots att det inte var så länge sen min mamma dog. Men jag tänker på det nästan hela tiden ändå oavsett vad jag går förbi. Men sen har ju jag och min familj jobbat på många begravningar så det som är runt omkring kan aldrig störa mig riktigt.

   Gilla

   • Fast jag var iofs väldigt rädd som ung innan jag började jobba i kyrkan. Så jag säger inte att du är ”för harig” utan bara hur jag själv är.

    Gilla

 2. Jag har var varit på många begravningar och även likvakor, men efter att mina föräldrar gick bort får jag ångest av sjukdomar och döden. Inte för att jag är rädd, men för att sorgen blir starkare av vissa påminnelser och en av dem är begravningsbyråer. Men ingen ångest när jag sitter vid graven. (Min mamma gick bort 2012, men hon är med mig varje dag, jag tänker inte släppa taget.)

  Gilla

  • Samma här, mamma dog på Juldagen 2012, Det som är svårt för mig är att åka hem till föräldravillan och så är hon inte där. Likvakor antar jag inte var i Sverige… som ung skulle det gjort mig vettskrämd, jag var väldigt rädd. Kanske därför som jag fortfarande skojar om det, trots det jag hävdar ovan.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s