Zåna pioner har de nog inte på Nya Zeeland!

Det finns en bloggare på Nya Zeeland som tittar in på min blogg då och då, i alla fall brukade hon göra det. Hon är väldigt mallig och visar ofta bilder på sommarblommor och sånt på sin egen blogg mitt i vintern, bara för att hon bor i det där tvärtom-landet.

Jag känner ett mycket stort hämndbehov. Så titta här, de här pionerna har jag plockat i dag, på gården utanför mitt hus! Nu får vi se vad hon säger om hon ser detta!

IMG_0370

8 thoughts on “Zåna pioner har de nog inte på Nya Zeeland!

 1. Tänkte väl att du var lite generös med sanningen där… Själv gläder jag mig åt att flera av mina gamla skruttiga orkidéer vaknat till och knoppas efter att de en gång i veckan får bada skumbad med diskmedel. Yipppeee! Och att jag av en slump tittade bakom gardinen i sonens gamla rum, (det döptes först om till gästrum, sen till skräprum) där blommade två novemberkaktusar så alldeles väldigt. Och jag som ställde dem i palliativt syfte.

  Gilla

  • Palliativt syfte? 🙂
   Men jag förstår vad du menar. Tror inte min far är så väldigt intresserad av krukväxter, men nog prunkar orkidéerna hos honom för jämnan!

   Gilla

   • Jag var helt införstådd med att mina kaktusar var döende… men hade svårt för att slänga dem. När de är överblommade för den här gången ska de få ny jord och större krukor. Sen kanske de återuppstår vid påsktid nästa gång?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s