En fråga om orange

Jag frågade mina katter vad de tycker om det nya köksgolvet men de ville titta på en fluga i fönstret i stället.

IMG_2573.jpg

IMG_2568

Men de verkade i alla fall tycka att min gamla orangea kelimmatta är skön att sitta på. Jag själv är lite tveksam, då den ju är väldigt orange. Men vad var det egentligen för fel med 70-talet?

img_2555

IMG_2553

Sedan skulle de tvätta varandra och efter det krävde de middag. Något svar om golvet fick jag aldrig. Men mattan är orange.

10 thoughts on “En fråga om orange

 1. De är ju modemedvetna och vet naturligtvis att orange matchar dem!

  För övrigt blev Veras systerdotter Champion i helgen och Best in Show två dagar i rad!
  Så nog vet Vera att hon tillhör en släkt med stil och hur hon ska framhäva det!

  Gilla

  • Grattis till framgångar inom uppfödning! Och jo, visst gör sig gröna ögon bra mot orange bakgrund!
   Jag ska berätta för Vera om hennes systerdotter. Jag pratar faktiskt om hennes släkt ibland, när hon är lite väl nattaktiv och jag minns att du sa att hon ”tyckte mycket om sin morfar”! Därför säger jag ibland att ”nu måste alla kissar sova” och sedan räknar jag upp dem hon känner som jag vill tro också sover: ”Morfar sover också!” 🙂

   Gilla

 2. Underbara kattbilder, särskilt den översta, Kasper med sitt ädla huvud och den vackra Vera i precis samma vinkel. Tänk vad en liten fluga kan åstadkomma!
  Visst svarade de om mattan, den är fin, annars hade de inte bevärdigat den sina bakdelar.

  Gilla

 3. Golvet blev snyggt! Ljust och ändå med lite smulförvillande mönster. Katter förstår jag mig inte riktigt på. Men jag minns det orange-brun-gula 70-talet som vore det förra året.

  Gilla

  • Jag tänkte på dig när jag valde golv. Från början ville jag ju ha det väldigt mörkt och rådfrågade dig. senare kom jag på att min kök var för litet och för i nordostläge för ett sådant golv. Jag ville ljusa upp och få det att se större ut. Men helt klart finns smulpotential och även kattsandspotential med det nya golvet. (Katterna har sand kvar i sina tassar efter att de gått på lådan som de sedan släpper ifrån sig i lägenheten.)

   Gilla

 4. Jag undrade förstås hur det gick med nya golvet. Eftersom vårt kök är så vitt i övrigt, både bord, luckor och väggar, funkar det bra med det mörka.
  Själv spyr jag på all gammal orange ”fjoru” som han sa, min favoritdesigner, Simon, i Thomas och Simon, om du såg det, som åkte runt och gjorde om hos folk. Men jag får vänta minst två år tills maken går i pension. Då har han lovat att ”titta på det” (ett familjärt uttryck från svärfar, som alltid lovade titta på saker, men det kom aldrig längre än just bara till tittandet. ”När allt har lugnat ner sig” brukade han lägga till. Tyvärr lugnade det aldrig ner sig för honom eftersom han ju inget gjorde. Svart bälte i lättja!)

  Gilla

  • Jag såg en del i efterhand på Play. Furu hatar jag också. Deppigt på nåt sätt.

   Det där draget känner jag igen, och trots att jag i vissa avseenden gör så själv så blir jag vansinnig när andra uppvisar det…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s