Ser hon inte väldigt Trumpen ut?

Visst ser hon bra ut, Donald Trumps fru Melania, men ser hon inte väldigt trumpen ut på många bilder? Jag klandrar henne dock inte alls för detta. Vem skulle inte se trumpen ut om man var gift med en man med Trumps kvinnosyn, oavsett hur rik han var? Dessutom, för att tala Donald Trumps eget språk, så imponerar hans utseende inte, varken framifrån eller bakifrån eller från sidan – men speciellt inte från sidan. Kanske är det därför hon är trumpen? En av hans attacker mot Clinton gick ju annars ut på att att han ”gått bakom henne och inte blivit imponerad”.

Men jag måste ändå rycka ut till Donalds försvar lite. När det skrivs i medierna om ”omklädesrumssnacket” så lägger skribenten ofta till att han skryter om att han ofredar kvinnor ”mot deras vilja”. Men vem vet att det var så?  Innerst inne mot deras vilja – säkerligen ja. Men vad har de visat utåt när Herr Trump kommit grabbande med sin hand under kjolen? Det vet vi inte.

Men det är inte helt sällan som kvinnor, som skulle kalla en fattig man utan makt för ”gubbslem” om han betedde sig som Trump, i stället fnittrar förtjust och ler när de blir ofredade av en rik och mäktig man. För tänk om han är den som kommer att ge dem en skönhetstiara och kanske halva skyskrapan dessutom?

Jag vet ju naturligtvis inte hur deras reaktioner varit. Men kanske har de gett intryck av att tycka att det är lite ”småtokigt” men ”ändå ett bevis på uppskattning”. Trump har kanske uppfattat att det inte alls varit mot deras vilja. (Eller är jag helt ute och cyklar.) Då har vi inte bara problemet att Trump har en taskig kvinnosyn utan dessutom att han är ointelligent som inte fattar att de spelar för att de vill ha del av hans pengar och makt.

Eller också fattar han det och det gör det ju inte bättre. Och Melania har all anledning att se Trumpen ut i båda fallen.

14 thoughts on “Ser hon inte väldigt Trumpen ut?

 1. Han är helt klart ointelligent vilket förklarar mycket av det han gör och säger. Det obehagliga är att så många som 40% av amerikanerna vill se honom som president. Vart är världen på väg? Hoppas dårskapen vänder nu snart…

  Gilla

 2. Det är valet mellan två inte så lämpliga kandidater. Men utgår ifrån att det blir minst hemskt med Hillary. Men hon har fuskat med email och hon är arrogant. Och tar nog inte reson inför en svår situation.

  Liked by 1 person

  • Ja, Hillary är inte någon drömkandidat för mig heller, bara mycket bättre än Trump. Och hon framstår som kylig och arrogant, det håller jag med om. Samtidigt kanske hon framstår som mer hård än hon är för att som kvinna bli tagen som seriös. Männen kan kosta på sig att ”showa” lite mer. Men jag tänker nog att hon ändå kan ta reson för landets bästa i en svår situation, vilket jag som sagt inte tror om Trump. Jag tror att hon har en ansvarskänsla. Vi får se ((förhoppningsvis).

   Gilla

     • Ja det blir väldigt intressant att se hur det går, om Hillary vinner. Klarar han av att flytta in i Vita huset igen men spela andrafiolen? Och kommer många att se honom som ”den riktige presidenten” och vända sig till honom och inte till henne? Blir intressant att läsa hennes memoarer sen…

      Gilla

 3. Det skulle innebära en katastrof om Trump blev president. Inte bara för USA, utan för hela världen. Bara tanken på att han ska ha möjligheten att ”trycka på knappen” och skicka iväg atomvapen mot den som för tillfället misshagar honom, får mej att få rysningar. Bara att se honom på bild gör mej trumpen 😦
  // Kao

  Gilla

 4. eller så blir det bättre för världen, Trump verkar inte vara så intresserad av utrikespolitik, och då blir det så slut på USA:s inblandning i andra länder. De har bara ställt till det överallt. Jag är mer rädd för krigshetsaren Hillary.

  Gilla

  • Jag förstår vad du menar. Trump verkar lite sunt likgiltig för andra länder. För stunden. Kan tänka mig att det kan ändras snabbt om hans prestige står på spel.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s