Julpuss

img_3510-ed2

Vad de har runt halsen? Grejor som suttit runt en vinflaska. Jag skrev om det förut att rosetten skulle passa Kasper på julafton, sedan hittade jag lustigt nog en liten röd tyllros runt en annan flaska, som ju passar Vera perfekt.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

19 reaktioner till “Julpuss

    1. Lite grann hjälp, får de kanske. Men faktum är att Kasper gärna slickar på kanten på vinglas, därför har vi bestämt att han i januari ska ta ”en vit månad”.

      Gilla

          1. (Alla har olika referensramar och gör kopplingar till det som ligger en närmast… )
            Anna;du vet snö, som är kallt som isbitar ,faller från himlen på vintern och smälter till vatten vid beröring… …som gör att det blir vitt ute = en vit månad åt Kasper!

            Gilla

  1. Underbar julpuss det där, utan misteltvång.
    Vilket julevangelium! Skulle vilja höra det rappas…
    Jadu, Turbo är svårglömd men kan mycket väl finnas bara en stjärnglittrig pust bort. Samtidigt har Kasper fått en ny roll och att axla den vackra Vera kräver nog sin kattsvans.
    God fortsättning önskar Hillevi och KalleAnkan

    Gilla

    1. Gillade ”en stjärnglittrig pust bort”!
      Ja, Kasper är inte lite stolt över att kunnat få en sådan ung och söt flickvän…fast hon springer väldigt fort, så man blir alldeles snurrig ibland, tycker han.
      God fortsättning även från oss tre, till er tre!

      Gilla

    1. Tack för hälsningen ntl! Jag har haft det lite kivigt med hälsan den senaste tiden men försöker komma igen nu. Lustigt att just som du kommenterade detta så har jag för första gången på länge läst bloggardag, men fortfarande inte känt mig så manad att kommentera. Främst verkar lokalkyrkopolitiska saker vara på tapeten där och om detta har jag ingen kunskap och kan inte heller kommentera. Men även annars riskerar även jag att spela samma skiva om och om igen om jag fortsätter att debattera. Allt gott till dig!

      Gilla

    1. Tack för uppmuntran! Men obs att du kommer att ångra dig då jag kan ”komma tillbaka” i min allra värsta form! Eller kanske mest troligt, med några fler kattbilder….

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.