Vet ni varehärerå?

20180404_090049-ed.1

Det är färska mandlar! Fotade i min glasskål. Jag hade aldrig sett eller smakat sådana förrän för några veckor sedan då jag kom över en ask på Vällingby torg.. På bilden ovan tycker jag att de påminner om något inomkroppsligt ohälsosamt, men jag vet inte riktigt vad.

20180403_151938.jpg”Men huvarom, hurvarom?” undrar kanske någon som liksom jag i 48 år har levt i ovetskap.

Jag tycker de var goda jag! Jag gillar det som är surt, och de färska mandlarna var lätt sura och påminde om äppelkart. De ska tydligen med fördel intas med lite salt.

Men å andra sidan, ska inte nästan allt det?

8 thoughts on “Vet ni varehärerå?

  1. Nej!
    Inget mejl från dig. Har haft problem med min e-post sedan jag bytte mobiltelefon och märke runt årsskiftet. Sedan dess har problemen hopat sig och flera har skrivit att de inte kan skicka till mig.. Jag har trott att den senaste ändringen i mitt epost-program för några dagar sen skulle lösa mina problem – kan du försöka igen och se om det funkar nu?

    Gilla

    • Jag har väldigt lite utrymme och det brukar bero på det om det inte går att skicka bilder. Nu har jag tömt (igen) på webmailen också, då brukar det funka. Men borde inte du få tillbaka mailet om du skickar till rätt adress men min mailbox är full? Adressen är

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s