Styvmoderligt!

Jag har behandlat bloggen lite styvmoderligt den sista tiden, inser jag. I stället har jag publicerat mig mer på Facebook, trots att jag förstår kritiken mot denna företeelse och delar den i många fall. Men nu när vi inte längre har servicen med ”rullisten” där nya inlägg från andras bloggar kommer upp  i flödet så blir jag mindre motiverad eftersom jag, i synnerhet om jag diskuterar samhällsfrågor, gärna vill ha snabb respons. Och det får jag på Fb. Här måste jag vänta en eller två dagar, och ju mindre jag publicerar desto färre hittar till de inlägg som jag faktiskt skriver. Det är också jobbigare att leta upp andra bloggar som iofs kan ha något intressant att komma med, nu när deras inlägg inte längre syns automatiskt.

För övrigt undrar jag lite över om etiketterna GAB och vad de nu heter fyller någon funktion fortfarande?

11 thoughts on “Styvmoderligt!

 1. Att följa och se andra bloggar kan du ordna till i Läsaren, då dyker alla de nya inläggen upp som en lista. Där har jag kategorin ”aftonbladetblogg” och där såg jag dig nu. Jag har aldrig haft någon ”rullist” på min blogg men har gått in på någon annans blogg för att se den. Så då är den alltså borta. Men på ”konversation” kan du se kommentarer till ett inlägg.

  Gilla

  • Aha. Ja nu har jag gjort det och lagt till din blogg, men de andra adresserna har jag tappat.. men någon dyker kanske upp och kommenterar här och då får jag tillbaka dem,.

   Gilla

 2. Skriv gärna både här och på facebook, jag tillhör den sällsynta skaran som inte finns på facebook nämligen. Och jag går in på din blogg varje dag 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Hej Anna du ligger först i min lista på bloggar jag läser, så din blogg är den första jag läser varje morgon. Så jag blir alltid glad när du skrivit nya inlägg.

  Gillad av 1 person

 4. Jag har följt dig i många år nu. Ända sedan jag bloggade på aftonbladet. Fast jag har inte min blogg på WP utan finns på Blogger/Blogspot. Jag kikar alltid in så fort du gjort ett nytt inlägg.
  Har din blogg på favoritlistan. Älskar din smått ironiska humor. Så jag hoppas du fortsätter blogga.
  =) Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.