Mr. Trumpen…

En ganska typisk Kaspermin. Kasper är katten till höger.

Jag skrev till Turbo och Kaspers egentliga ägare och förklarade varför både Turbo då och Vera nu synts lite oftare på bloggbilder än Kasper. Inte för att de frågat men utifall att…

Jag förklarade hur svårt det är att få bra bilder på Kasper, som trots sin ljusa och älskvärda natur nästan alltid ser lite trött och trumpen ut på bilder. Det kan han göra när han är nollställd i verkligheten också, hans drag är lite sådana, men han gillar inte att bli fotograferad och ser då gärna extra trumpen ut. Samt tittar han bort och rör på huvudet hela tiden så att alla bilder blir oskarpa.

Nåja, detta lär nog Kaspers ägare känna till då de hade honom hans första åtta levnadsår, det vill säga halva hans liv so far. Men kanske kan den nya kameran lyckas fånga även Kasper i en skarp bild, även om han rör på huvudet! Jag har redan mina positiva föraningar.

4 thoughts on “Mr. Trumpen…

 1. När jag var yngre försökte allt människor få mig att le. Jag såg tydligen så sorgsen ut. Jag kan tänka mig att Kasper blir superstressad av att du jagar honom med kameran och och säger ”omelett” stup i kvarten. Vänd på det hela, acceptera trumpenheten och gör det till ett vinnande koncept: Le chat mélancolique. Och som jag skrev, här blir det ingen konkurrens från min sida.

  Gilla

  • Samma här. Jag såg för allvarlig ut och i synnerhet män blev ofta missnöjda med det, och tyckte att jag borde le mer mot dem.
   Ja men ”Grumpy cat” finns ju redan i cybervärlden och turnerar runt vad jag förstår. Men förstås inte ”chat mélancolique”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.