De skyr rosetten

Jag vet faktiskt inte exakt vid vilken ålder jag började bli larvig och tycka att det var kul att ”spöka ut” mina husdjur och ta bilder på dem iklädda rosett. Jag som alltid har fnyst kraftfullt åt hundägare som klär sina hundar i människokläder, även om jag inser att en del tunnpälsade hundar uppskattar en kappa när det är kallt och blött.

Men man förändras med åren, och inte alltid till det bättre. Ni kan dock trösta er med att sidenrosetten bara är på en kort stund, medan jag fotar. Under tiden ser mina katter inte alls förtjusta ut och julkortsbilderna visar detta…

Ovan ligger de och pratar ihop sig om hur dum matte är efter fotograferingen…

9 tankar på “De skyr rosetten

 1. ebbaberliningrid

  Oj vilka uttrycksfulla katter du har. Den som kunde förstå vad de säger till varandra! Bistra omdömen om rosetter är jag övertygad om att det är. Och kanske om matte också….Men nu är de rosettlösa igen och snart är de glada – eller vad deras naturliga tillstånd är. Vackra är de hur som helst!
  Kram Anna! Ha det bra! ❤

  Gilla

  Svara
 2. Jag

  Nej du Anna, skippa rosetterna! Senast idag undrade jag varför det finns rosetter överallt: på trosor fram, på sockor, på BH:Ar och och och… Men det är klart ska det vara fint till jul så… Men den röda rosetten matchar inte öronens insida, så de bilderna får du ta om. Gosiga katter!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.