Kolla den här frukosten, då!

Det här är en livsstilsblogg, det visste ni kanske? Med ett visst inslag av katter, okej då, samt av katolicism, eller frånvaron av sådan.

Just därför vill jag visa att jag minsann bakade scones till frukost i går. Bakade på glutenfritt mjöl, därav den lite ljusare färgen. Detta kunde jag göra eftersom jag nu i coronatider arbetar hemifrån. Om min arbetsgivare vill opponera sig vill jag påpeka att själva degsättningen gick på en förmiddagskafferast och sedan kunde jag faktiskt arbeta medan sconesen gräddades.

Jag drack som ni ser te till sconesen. Earl Grey. Men jag hade förstås druckit kaffe först, när jag vaknade. Jag är väl inte helt dum i huvudet.

8 tankar på “Kolla den här frukosten, då!

  1. Anna Inläggets författare

   Ja visst är den! Hämtad från källargömmorna i föräldravillan. Synd att jag inte dricker te oftare…Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

   Gilla

   Svara
 1. Libra

  Vilken tur att du druckit kaffe först. Blev lite oroad för en sekund. Men nackdelen med att ha så vackra tekoppar är ju att man MÅSTE dricka ur dom åtminstone en gång om året. Och naturligtvis inget annat än te då. =))))

  Gilla

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   Haha, förstår precis din reaktion. Jag blir också lite nervös när jag läser om att människor dricker te till frukost – men kaffet då?? Får abstinensbesvär bara av att läsa det. Du är tydligen likadan!

   Gilla

   Svara
 2. Jag

  Nu har du invigt tekoppen med besked, gjort dig till med scones och allt. Fick du fikon också? Men: nu kan du gott dricka kaffe ur den vackra koppen. Min kaffekopp på landet rymmer minst en halvliter kaffe.

  Gilla

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   En fråga först:ljusade jag upp den översta bilden lite för mycket? Det sitter i ryggmärgen att ljusa upp mina bilder, då mina skärm visade dem för ljusa förut, men nu är den rätt inställd tror jag.

   Nja, jag kan inte dricka te och kaffe ur samma koppar. Det är något judiskt tror jag, även om jag inte är jude. Att inte blanda olika saker eller dricka/äta dem ur samma kärl.

   Gilla

   Svara
   1. Jag

    Jag skulle nog ha den mörkare, sconesen ser lite utfrätta ut. Jag gör ofta tvärtom, mörkar ner.

    Jag har också speciella tekoppar, men kan dra till med kaffemuggen om jag vill dricka mycket te.

    Gilla

    Svara
    1. Anna Inläggets författare

     Jag håller med. Har mörkat ner lite nu. Men glutenfritt bröd blir alltid lite ljusare än vanligt. Att mörka ner låter onormalt men det blir ju bra på dina bilder.

     Gilla

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.