Nu dejtar hon

Jag har så smått börjat låta Vera börja dejta nu när Kasper är i himlen och jag vill vara förberedd när jag måste börja jobba borta igen och Vera blir ensam på dagarna.

Hennes kontaktannons (eller vad det nu heter i dessa nätdejtingtider) ser ut här:

Hej! Jag är en hona på nio år. Jag tycker själv att jag ser väldigt bra ut och jag känner mig nöjd med mig själv på alla sätt och vis. Jag är också väldigt smart och har kloka tankar och åsikter om det mesta och jag delar gärna med mig av dem!

Du som svarar gillar liksom jag att stjäla mat (gärna ruccolasallad!) och gillar rent allmänt ett aktivt liv där vi ganska hårdhänt väcker vår matte för frukost runt sex på morgonen, så att vi sedan är väl rustade att möta dagens alla utmaningar som kan bestå i att sova både i soffan eller under täcket i sängen. Ibland måste vi hjälpa vår matte med att laga mat, måla naglarna eller sy fast en knapp.

Men du ska även gilla mysiga hemmakvällar framför TV:n eller allra helst framför mattes datorskärm, så att hon inte ser vad hon läser eller skriver. Tangentbordet är dessutom varmt och skönt att värma rumpan på och jag tror att du kommer att gilla det lika mycket som jag, även om matte har ett svårförståeligt humör och inte vill unna oss just denna rumpvärme.

Om det hela låter intressant, hör av dig till Vera!

4 tankar på “Nu dejtar hon

 1. Tant Otto

  Vera..så klart du ska dejta! Även en katt behöver sällskap..även om man har en bra matte så kan man behöva ha någon likasinnad att prata skit med och ha trevligt med.

  Gilla

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   ”Ja, nu är min matte inte alls bra utan faktiskt ganska dum men jag vill gärna ha en likasinnad att prata skit med henne om” säger Vera…

   Gillad av 1 person

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.