Apa som sagt…

Mazarin tycker att det är väldigt oartigt när man stänger dörrar för honom, till exempel när man ska gå på toaletten. Det finns ju så mycket roligt att göra i badrummet!

Vera tycker iofs inte heller om att bli utestängd därifrån, men jag uppfattar det mer som att hon känner en djup oro när hon hör att matte utsätts för duschning (att matte duschar frivilligt kan hon nog inte förställa sig). Ännu värre var det när hon förstod att matte duschade stackars Kasper…

Det är mörkt i badrummet och med motljus blir det dåliga bilder, med mobilen närmast till hands (nej jag tar inte med den på toa, men den är lättare att komma åt än den andra kameran när det är bråttom.)

Det ser nästan lite farligt ut om han skulle fastna, får se till att dörren är stängd när ingen är där.

6 tankar på “Apa som sagt…

 1. Bloggblad

  Han är ju bara för skön! Tala om för honom att dina krokar inte är nåt att hänga upp sig på.
  Förresten – hör och häpna! Jag har börjat blogga igen. Tycker att det är ganska skönt att knappt några läser den längre, många har tagit bort Bloggblad som länk, så nu känner jag mig inte så påpassad och vågar vara mer yvig i mina tyckanden än på facebook där alldeles för många mer eller mindre kända kyrkmänniskor har fått ja på vänförfrågningar, vill ju inte bli känd som fisförnäm… men jag känner mig mer granskad.

  Gillad av 1 person

  Svara
  1. Anna Inläggets författare

   Grattis! Ja ibland skriver man lite olika saker på de olika forumen har även jag själv märkt. Men katterna funkar på båda! 🙂

   Gilla

   Svara
 2. Jag

  Med den klätterkatten behöver du aldrig ha tråkigt. Han borde ta betalt för sin uppvisning. Hur lång kan ett katt bli i uttänjt läge, tro? Häftig klätterserie!

  Gillad av 1 person

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.