Inspelningen från vår pappas begravning

Min bror har lagt ner väldigt mycket jobb på att redigera ihop de olika inspelningarna från begravningen så att det blir en film och nu är den klar. Han gjorde även en extra ljudinspelning så nu är ljudet perfekt. Men om någon liksom jag hör lite dåligt har vi även lagt till undertexter på allt som sägs.

Jag är väldigt stolt över filmen, liksom jag är så glad och tacksam över att begravningsgudstjänsten blev så fin tack vare alla, vänner, släktingar och medarbetare till vår pappa, som ställde upp och medverkade. Allas insatser var storartade.

Vi hoppas att alla som hade velat gå på begravningen men var förhindrade eller inte kunde beredas plats med tanke på restriktionerna, eller som vill ta del av gudstjänsten igen (det är mycket eko i kyrkan så kanske hade man ibland svårt att höra) inte drar sig för att skriva till mig under ”kontakt” ovan, så skickar jag länken. Vi har redan skickat till alla vi vet om som vill ha den, men vi har inte alla mejladresser som vi skulle behöva.

Länken ligger på Youtube och än så länge har vi valt att ha den ”olistad” vilket betyder att man man inte kommer åt att se filmen såvida man inte får länken skickad till sig.

Hälsningar Anna som skriver men Martin hälsar också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.