About

Hej!

Jag heter Anna Roström. Jag är 43 år. Hur gammal är du?

Obs ovanstående är en stor fet lögn!! Jag har hunnit fylla 44.

2014-06-26: Ännu fetare lögn! Jag har hunnit fylla 45 46 47 51!

102

Till råga på allt är jag sfi-lärare.

45 reaktioner till “About

 1. 43. Tror gissade nära. Ni ser ung ut. Mitt första bloggbesök. Fint, kul. Tror mig gilla Jakobsberg och åker 33mil för att komma dit. Klippa mig är bara en ursäkt.
  …. Jag är inte gammal än.:) bara 3 år… (äldre). Vid vilken ålder vänder det (sinnet tillbaka) Ca 43nog… sinnet igen noll år vid 86 då. Kan gå.

  Gilla

  1. Åka 33 mil för att klippa sig i Jakobsberg låter som ett verkligt klipp! Mitt sinne vänder aldrig, då jag inte är begåvad med något sinne. Det ekar så fasligt tomt om man går in i mitt huvud på jakt efter ett sinne.

   Gilla

 2. Jag har blivit så gammal att jag helt enklet inte vill berätta det o då kanske du förstår att jag är vansinnigt gammal 🙂 Kul o fin blogg du har, gillar katter men inte mörka mattor i köket. Såg inget fält där man kan anmäla ”att jag vill följa din blogg” men det kanske kommer.
  Jag har också min blogg på WordPress..må så gott!/Ken

  Gilla

 3. hur gammal är jag…? född 66 … det är lite lustigt hur man som ung vet EXAKT hur gammal man är… jag kommer aldrig ihåg hur gammal jag är, fast jag vet när jag föddes. Matten blir lite svår nu med 20-talet, Whatever, vi är ungefär lika gamla, det är det som gäller…eller?

  Gilla

  1. Ja, men tänk då på stackars mig! Vid den tiden på morgonen är jag död. Vissa livstecken kan visa sig vid sjutiden, och när jag är framme på jobbet är jag levande men ännu inte vaken! (Fast jag gillar mitt jobb!)

   Gilla

 4. Jo, det var väldigt trevligt och inspirerande. Jag sitter just och skriver till honom, för jag fick låna din farfars berättelse Långa vägen av din pappas kusin Björn.
  Ha det bra!
  Kram
  Ingrid

  Gilla

 5. Jag tycker att alla ska dissa Dag Sandahl å varken läsa eller prata om honom. All energi ska gå till konstruktiva saker 😉
  Precis som att man måste dissa andra diskussioner som befinner sig på en ovärdig nivå.

  Gilla

 6. Hej Anna!
  Det här behöver du inte publicera, men jag uppskattar verkligen dina inlägg på Bloggardags sida. Jag tycker att bloggen är rent förfärlig! Elak, hånfull, självgod! Men var försiktig, för den som skriver, även i polemik mot Dag, riskerar att bli likadan. Nej, inte likadan men elak och hånfull. Jag kände det så när jag kommenterade för en tid sedan. Men dina inlägg är välformulerade och njutbara. Men som sagt, se upp så du inte blir likadan. Och något vettigt svar får du aldrig.

  Gilla

  1. Hej! Jag trodde att inläggen granskades i förväg, och mitt inlägg var riktat till dig och därför skrev jag så. Med det får gärna stå kvar, det är inget jag skäms för.

   Gilla

 7. Hej Gustav – och Anna såklart!

  Då och då går jag in och läser BloggarDag. Varje gång förundras jag över tonen. Jag förstår din varning, Gustav, det är säkerligen lätt att ryckas med, men Anna klarar skickligt att hålla en saklig attityd. I mina ögon och öron.
  Vem du själv är i den bloggen vet jag inte.

  Nu tänker jag skriva lite där, för jag förstår verkligen inte vad det är som pågår. Egentligen.
  Ha en fin junitorsdag alla båda! Och en härlig sommar!
  Många hälsningar
  Ingrid

  Gilla

  1. Tack Ingrid. Det är bra om du tar över stafettpinnen! I alla fall i dag. Det blir en bra utplaning för mig som faktiskt vill sluta kommentera där även om jag också har intressanta diskussioner där, som har en vänligare och mer sansad ton även om de har andra åsikter än jag.
   Detsamma! Kram

   Gilla

  1. Nej den upptäckte jag inte. Jag upptäcker av princip inte kommentarer från kvinnor som är yngre än jag. Jag låter bli att upptäcka, blir bara väldigt arg och går och köper en väldigt dyr föryngringskräm från Elizabeth Arden.

   Gilla

 8. Hejsan Anna Roström!
  Kontaktar dig iom att jag ser att du skrev att du startat begravningsbyrå. Ville gärna veta om du tillhandahåller kistor i wellpapp och om ja, hur mkt det kostar att köpa en sådan (behöver 1 st)
  Vad väger den och är den godkänd för begravningar?
  Levererar du till Norrbotten?

  Tacksam för all info

  mvh
  Deborah

  Gilla

  1. Hej Deborah! Roligt att efter så många år ha fått min första beställning! Någon färdig kista kan jag tyvärr inte leverera, men däremot en mall till hur man kan klippa och klistra själv, med bara en vanlig hushållssax och en rulle pakettejp. Den väger 18 gram. Mallen alltså.

   Hälsningar Anna

   Gilla

 9. Hej Anna. jag har försökt att svara på sina frågor på ”coola muslimer” eller vad den hette. men dexsom håller sidan brukar refusera mina svar när de inte vill att andra ska höra vad jag har att säga !!. Jag kan svara dig här om du vill och du får gärna sätta mitt svar på den andra sidan ;-). men nu är klocka mycket så jag förslker svara dig inom ett par dagar..

  Med vänlig hälsning, Hamza Yusef (Lars Ståhl)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.