En trevlig tjej bildbloggar för killarna

Alla ni riktiga män därute; jag förstår om min blogg känts alldeles för tjejig med de senaste inläggen med bilder på prydnadskuddar och jag vet inte vad. Därför vill jag göra er glada med den här bilden. Festligt va?

närbildmotor.jpg

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

39 reaktioner till “En trevlig tjej bildbloggar för killarna

  1. Stereotypt. Alla killar gillar inte motorer. Jag gör det men jag tror jag hade föredragit en bild på en Brian Setzer-modell av en Gretschgitarr idag! Det rockar bättre än en motor idag!

    Gilla

    1. Men du har inte tänkt på att gå med i Whirly Girls? (med tanke på ditt bloggnamn). En förening i USA för helikopterflygande tjejer, eller såna som är allmänt snurriga…

      Gilla

  2. Charmiga definitivt inte otäcka vad jag minns. Det är en familjefilm, lite romantik en hel del situationskomik. Man bör nog hunnit upp en bit i lågstadiet för att hänga. Du såg väl rollistan: Sarah Miles, Alberto Sordi, Benny Hill, Gert Fröbe, Jean-Pierre Cassel, Stuart Whitman, Eric Sykes, Robert Morley, Sam Wanamaker, Terry-Thomas, James Fox, Karl Michael Vogler, Red Skelton här är det inte action utan humor som gäller.:O)

    Gilla

    1. Jag förstod väl att du var muslim!Men jag glömde också sist att nämna att det är en Piper Cherokee (PA 28) om jag inte här helt ute och flyger….Jag är faktiskt inte helt säker.

      Gilla

  3. Idag tänkte jag sjunga något vackert för dig men eftersom jag inte kunde välja mellan ”Gyllne morgon” och ”Just i dag mår jag bra” låter jag bli!:O)

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.