En trevlig tjej – Nu vet jag varför jag hör dåligt

Nu har jag fått svar på varför min hörsel är nedsatt. Jag har firat för mycket i mitt liv!

Alla champagnekorkar som smällt i tid och otid har helt enkelt gjort mig lomhörd. Eller Lom Perignonhörd, som det heter i mitt fall.

Ja, det är som det är. Jag kan ju inte hjälpa att jag alltid vinner alla tävlingar och alltid framträder med fantastiska prestationer som gör att folk vill fira mig med champagne (och nej, jag kan tyvärr inte ge exempel på dessa).

Det är sån jag är helt enkelt, och då får jag väl ta att jag hör lite dåligt.

IMG_4344.jpg

23 thoughts on “En trevlig tjej – Nu vet jag varför jag hör dåligt

 1. Faan, vilken sjysst hörselskada! Jag skulle älska att ha champagnekorkspoffar som tinnitusljud! Synd att jag aldrig vinner, men jag firar ändå 🙂

  Gilla

 2. Otroligt nog så hör jag hyfsat bra trots ett yrkesliv fyllt med smällar och höga ljud. Men läste någonstanns att man inte skadar hörslen lika mycket om man förknippar ljudet med något man gillar.//Herr S

  Gilla

 3. Jag har ju min öronvaxkrafsare gjord av ett simpelt gem men att som du spränga bort och skjuta ut vaxet med skumpa och korkar det är sober klass och stilfull finess! Får jag bli din hang-around?:O)

  Gilla

  • Visst får du det.Själv har jag dock inget öronvax och har aldrig haft. Detta förklarade jag en gång för en läkare som inte trodde mig utan sa” Alla människor har öronvax!”.Det var innan han hade undersökt mina öron.

   Gilla

 4. Jaha, du har firat för mycket! Det är därför du hör så för**at dåligt kvinna!Kan bara hålla med Sarah…..då slutade jag tycka synd om dig, menar…vem vill tycka synd om någon som blir lomhörd av champangnekorkar? Inte jag iaf. Nä..fram för de lomhörda militärerna, de med tinnitus, de med dålig hörsel pga ålder, inte champangekorkar.Kramar du lomhörda tant.

  Gilla

 5. Synd om dig? Näpp…skulle inte tro det. Då visar jag bara på min svenska avundsjuka…så du kan sitta där med lomhördhet….Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s