Gabriel är inte gay!

Någon tyckte att Gabriel såg ut som en som gillar killar. Jag vet inte vad han fick det ifrån, men en sak ska gudarna veta: Gabriel är INTE gay!

Tyvärr.

Han är tvärtom ENORMT heterosexuell, vilket ställer till avsevärda problem då han är i avsaknad av både könsorgan och hjärna.

Eller har jag blivit fullkomligt grundlurad, igen?

Så här såg han ut sist vi träffades, men det är väl inget märkligt med det.

28 thoughts on “Gabriel är inte gay!

 1. *skrattar så jag grinar*Jag vet…. *sådana änglalika varelser som jag umgås förstås bara med likasinnade*Vad… visste du inte mitt namn?Nu vet du, men säg det inte till någon ok?

  Gilla

  • Alla plastikoperationer blir inte lyckade, har jag hört, men man ska inte peka ut någon för det. Detta kostade ändå 30.000 kr.

   Gilla

  • Jaså? Men kan ni inte bunta ihop honom med norrmannen och andra minoriteter och låta dem åka runt i buss och föreläsa?

   Gilla

  • Här kommer den skyldige bloggaren som insinuerade att Gabriel ”var sån”. Men jag får erkänna att din förklaring till ditt misstag var mycket fyndig. : )

   Gilla

  • Ja jag ser det – man vill ta ut mesta möjliga ju! Och vi är flera ser jag. : )Sen får du ursäkta mig Hemimamma, men det var först nu jag ser Gabriels likhet med Juholt! : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s