Apropå mumisexualitet

Jag läste i Amelia om par som hade lite udda sexuella vanor. Ett par tyckte om att vira in varandra i gladpack, medan ett annat brukade mumifiera varandra med tyg (en åt gången eftersom man sedan man blivit mumifierad inte kan röra sig utan måste bli avmumifierad först av sin partner).

Det intressanta med detta tycker jag är frågan om man är född som mumisexuell, eller om man blir det p g a av man besökt Egyptens pyramider eller Medelhavsmuséet i Stockholm för många gånger när man var liten?

Vad tror ni?

86 thoughts on “Apropå mumisexualitet

 1. Att vara halvdöd kan nog bli upphetsande på sitt sätt, den lilla döden kallas ju stunden efter en häftig orgasm. Men jag tror inte på det, jag tror på vanlig sex med två fria och glada kroppar och själar. kram

  Gilla

 2. För min del får folk göra vad de vill i sovrummet, men man kanändå inte låta bli att fundera på VARFÖR, vad är grejen..Mumi-sexualitet hade jag aldrig hört talas om, det låter ju ganska oskyldigt..

  Gilla

 3. hmmm..jag kände en som var rätt förtjust i min mumindal.jag tror sedermera att han sökte akuthjälp för åkomman.vilket innebar att jag fick min terapi till slut.lyckost mej.han?han jobbar nu på norrmejerier.plastar in ostar.

  Gilla

 4. jag har haft sååå många. jag kan inte räkna dem alla.men prästost går sjukligtfetbort.och när det gäller alla andra ostar, ryker det yttersta plastiga ostlagret.fast egentligen föredrar jag skinka.

  Gilla

 5. tihihi! som man säger här i västerbotten.betyder: så skojsig ordvits.nah, beckHams hammarplastbak är inget att tugga på.utan då jag föredrar en viss intellektuell och humorisktisk stimulans jämte köttets lustar, så ligger min husgud Dave Grrrrrrrrohl bra till.om nu tant får välja…

  Gilla

 6. Ja tack Nea, du hade inte behövt tala om det då jag just hunnit få samma info via Google.Jag försöker hitta nåt att kontra med. Jag tycker Robert Smith i The Cure är lite snygg sen han blivit gammal och fet.Men musiken hans är inget vidare, hördu.

  Gilla

 7. rååååbert.gammal och fet.ja ja vi ska (nästan) alla den vägen vandra.och vems musik är inge vidare?daves? rååååberts?tycker iaf att ‘just like heaven’ med råååbert är nåt att sätta tänderna i.eller dansa till.

  Gilla

 8. Ja visst Lennart, men hur går det med sminket?Jag menade Råbärts.Jag känner bara till ”Det luktar tonårssjäl” med Nirvana.Tidiga The Cure var inte lysande, med undantag för den låt och nån till som du just nämnde.På senare tid har jag hört ett och annat spår som varit rätt bra.

  Gilla

 9. Svar från min blogg:Anna, nu tror jag att jag blev lite kär i dig. Härligt att det finns folk som törs saga ifrån. Du har all heder av det beslutet. Det vidrigaste är att det finns ”konsulter” som säljer så´na här kurser till AF, som gladeligen betalar ett okänt antal 100.000 kr för skiten. Snacka om att förnedra människor som i 9 fall av 10 inte lyft ett finger för att bli arbetslösa. Än en gång, Du har hedern i behåll och min fulla respekt.

  Gilla

 10. Ja Anna, jag såg.Jag är inte förvånad, och jag hade redan respekt för dig.Jag har respekt för ALLA som vägrar att gå emot sin inre övertygelse och känsla. Trots följderna.(men att Lennart blivit kär i dig, det gillar jag inte! Serru!)

  Gilla

 11. Jaså jag trodde inte du såg utan plockade kor. Men tack i alla fall. Men jag tror att det är av en väldigt övergående art för Lennarts del så du ska inte bli putt.

  Gilla

 12. Nej obs att han skrev ”nästan kär”.Men vet ni vad; jag tror att menade det heller! Vet ni vad, jag tror att han ville säga att det var bra gjort. Vet ni vad nu talar vi om nåt annat.

  Gilla

 13. Haha. Men du kan muta mig till tystnad genom att skriva: Hej Anna! Jag har läst din blogg med stort nöje och på köpet fått djupa insikter om livet och bajs.”

  Gilla

 14. Jopp jag vet inte men det borde jag… jag har ju varit mamma mia (supermario bro´s filmen)där hon tror mario inrullad i toapapper är hennes son…. hmm? det här blev svårförklarat…Jag är lätt mumifierad men osexig alla dagar i alla fall 🙂

  Gilla

 15. *host* jo eller jag brukade tjuvkika lite på filmerna mina barn tittade på… å så leker jag att jag är en mumie som letar eft… hmmm? Jag TITTAR inte jag bara tjuvkikade liteNumera tittar de på såna hemskheter så jag kan bara tjuvkika med ena ögat…Men leker det gör jag aldrig!! Jag är ju för tusan en övermogen vuxen som snart ska trilla av trädet ju! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s